Rămâi conectat

Ştirea zilei

Percheziții de AMPLOARE la Baza Militară de la Kogălniceanu: Ce urmăresc procurorii DNA

Culda Ionică

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Percheziții de AMPLOARE la Baza Militara de la Kogălniceanu: Ce urmăresc procurori DNA

Procurorii DNA împreună cu autoritățiile juridice din SUA au făcut o serie de percheziții printre care se află și Baza Militară de la Kogălniceanu. Acestea vizează procesul de achiziție a combustibilului, a armamentului și a altor produse.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 29 septembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat 26 de percheziții domiciliare în câteva zeci de locații reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea autorităților judiciare SUA.

Surse judiciare afirmă pentru stiripesurse.ro că ar fi avut loc percheziții inclusiv la Baza militară de la Kogălniceanu dar nu pot preciza obiectul concret al dosarului.

Acestea afirmă că e foarte probabil să fie vorba de proceduri de achiziție pe linia de combustibili, armament sau a altor produse fără a putea oferi clarificări certe.

Totodată sursele arătate spun că nu baza militară este cheia acestui dosar ci tranzacțiile unor firme putând fi vorba despre un contract încheiat la un moment dat și cu baza militară, dar nu pot oferi lămuriri concrete.

Sursă: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea