Rămâi conectat

Curier Județean

PERCHEZIȚIE la un tânăr de 28 de ani, din Sebeș, bănuit de furt – A fost reținut după ce i s-au găsit în locuință bunuri sustrase de la un cetățean din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 28 de ani, din municipiul Sebeş ce este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă ce ar fi comis-o împreună cu alte două persoane. Poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa şi au găsit o parte din bunurile furate.

La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Sebeş au identificat 3 persoane din Sebeş ca bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 10 ianuarie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 10 ianuarie, un tânăr în vârstă de 28 de ani, împreună cu o tânără de 17 ani şi cu un alt tânăr de 21 de ani, ar fi pătruns în locuinţa unui cetăţean din Sebeş, profitând de faptul că uşa de acces în imobil a fost lăsată neasigurată şi ar fi furat mai mulţi acumulatori auto a căror valoare a fost estimată de păgubit la 500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 3, poliţiştii din Sebeş, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au găsit o parte din acumulatorii furaţi precum şi alte bunuri susceptibile a proveni din furt.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul în vârstă de 28 de ani, mai este cercetat în alte două dosare penale pentru fapte de furt din societăţi comerciale.

Faţă de el, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 ianuarie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea