Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

PERCHEZIȚIE la Albac: Doi bărbați, tată şi fiu, prinși cu țigări de contrabandă, cercetați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi din Albac, tată şi fiu, sunt cercetaţi de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, pentru contrabandă cu ţigări. La percheziţie, poliţiştii au găsit peste 3.400 de ţigarete, pe care cei doi ar fi încercat să le comercializeze, în mod ilegal.

La data de 12 martie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat o percheziţie la domiciliul a doi bărbaţi, din Albac, cu vârste de 60 şi 24 de ani, tată şi fiu, bănuiţi de contrabandă cu ţigări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La locuinţa celor doi au fost găsite 3.457 de ţigarete, care se pare că provin din contrabandă şi pe care, cei doi ar fi încercat să le comercializeze, în mod ilegal, persoanelor din zona Munţilor Apuseni.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal, în care sunt cercetaţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi precum şi a provenienţei ţigărilor de contrabandă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea