Rămâi conectat

Actualitate

Percheziție domiciliară la un bărbat din Căpâlna, suspectat că a prădat un magazin din Pianu de Sus

Bogdan Presecan

Publicat

în

duba politie3Ieri, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Căpâlna, în legătură cu care există suspiciunea că este autorul unui furt dintr-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei în data de 2 mai 2014.

Potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, “pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului, în cursul zilei de ieri, 7 mai, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile reclamate ca furate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de ½ mai 2014, R.V.I. a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din  Pianu de Sus, de unde au sustras mai multe bunuri (cartele telefonice, cosmetice, alimente, ţigări precum şi un laptop) prejudiciu estimat de către reprezentanţii societăţii la valoarea de 1.000 lei.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, poliţiştii au găsit laptopul şi o parte din produsele cosmetice sustrase din magazin.

Faţă de R.V.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea documentării întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea