Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

PENSIILE 2023 NU vor ajunge la timp: Când anunță Poșta Română că vor fi plătite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PENSIILE 2023 NU vor ajunge la timp: Când anunță Poșta Română că vor fi plătite

Poșta Română anunță că, în luna ianuarie 2023, distribuirea pensiilor și a drepturilor sociale se va decala cu câteva zile, ca urmare a perioadei sărbătorilor de iarnă în care atât salariaţii Casei Naționale de Pensii Publice, cât și cei ai Poștei Române, beneficiază de zile libere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit unui comunicat al Poștei Române, Casa Națională de Pensii Publice a anunțat că va vira contravaloarea drepturilor de protecție socială, în conturile Poștei Române, cu o decalare de câteva zile.

Astfel, calendarul de achitare a pensiilor din sistemul public va fi următorul:

– la domiciliu – în perioada 6 – 17 ianuarie 2023;

– la ghișeele subunităților poștale – până pe data de 19 ianuarie 2023.

„Ca și anul trecut, salariații Poştei Române vor lucra la capacitate maximă pentru a finaliza distribuirea pensiilor într-un interval comasat de doar opt zile lucrătoare, față de intervalul obișnuit de distribuire a pensiilor, conform contractului, 1 – 15 ale fiecărei luni. Este o situație specială pe care o întâmpinăm la fiecare început de an, având în vedere această perioadă în care angajații din toate domeniile de activitate au dreptul la zile libere pentru a le petrece alături de familie”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

8 mai 2024: COD GALBEN de vreme rea în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale, descărcări electrice, grindină și vânt, până la ora 23.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

8 mai 2024: COD GALBEN de vreme rea în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale, descărcări electrice, grindină și vânt, până la ora 23.00 Meteorologii ANM au emis miercuri 8 mai 2024, o atenționare meteo cod galben de vreme rea, valabilă până la ora 23.00, în Alba și alte județe din țară. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea