Rămâi conectat

Actualitate

Pe timp de criză vinzi produse online chiar dacă nu ai site propriu.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pe timp de criză vinzi produse online chiar dacă nu ai site propriu

Magazinele cu vânzare offline sunt probabil foarte afectate de criza Coronavirus.

Pentru a diminua cât mai mult efectele negative provocate comercianţilor care vând produse noi şi nu au un site propriu, Marketplace negociat.ro îţi oferă posibilitatea să vinzi produsele online fără a plăti comision sau alte costuri suplimentare.

Produsele tale pot fi prezentate celor peste 100.000 de vizitatori unici lunar, atestaţi de Google Analitic.

E foarte simplu! Te înregistrezi în Marketplace https://www.negociat.ro/inregistrare-marketplace/ iar după validarea contului poţi începe să încarci produse individual.

Trebuie să fi atent la descriere deoarece o descriere bună a produsului va vinde mult mai repede. Poza produsului trebuie să fie pe un fundal alb.

De exemplu în categoria el ectrocasni ce de bucătărie, poza produsului este următoarea.

Prin platforma Marketplace negociat poţi vinde online simplu şi rapid.

Pentru vânzătorii care au deja implementată partea de vânzări online, adăugarea produselor se poate face prin feed, iar comisionul este 0 în primele 6 luni de la înscriere.

Administratorul Marketplace-ului a declarat că s-au început campanii de promovare a produselor pe reţelele de socializare, dar şi pe o parte din posturile de radio locale sau regionale din România, toate aceste lucruri contribuind la creşterea vizitatorilor şi automat a vânzărilor.

”Recomand tuturor vânzătorilor ofline şi online să listeze produse cu încredere în platforma noastră, comisonul este de 0% în primele 6 luni şi nu există costuri suplimentare, iar în cazul în care criza provocată de Coronavirus se prelungeşte, comisionul va rămâne tot 0%.

Dorim să ajutăm cât mai mult micii şi marii comercianţi afectaţi de această grea încercare. ”

Pe negociat.ro produsele cu cele mai mari vânzări au şansele cele mai mari să apară primele în căutările de oferte, de aceea este foarte important pentru selleri să lucreze la menţinerea clasării produselor lor.

Negociat nu a prezentat oficial modalitatea pe care o foloseşte pentru a calcula clasificarea produselor individuale, neoficial clasificarea vânzărilor unui produs este bazată pe calculul vânzării timp de 7 şi 30 de zile a respectivului produs. Deci soluţia ar fi evitarea rămânerii fără stocuri de produse pentru mai mult de 30 de zile.

Una dinte principale soluţii pentru a nu rămâne fără stoc este găsirea altor furnizori sau chiar cumpărarea stocurilor deja existente pentru produsele cu cerere mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea