Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

PDL Cugir se ascunde în spatele halatului alb

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lăsând la o parte strategia naţională a PDL de a se camufla sub alte culori decât cea portocalie, în oraşul Cugir acest partid se ascunde în spatele halatului alb al unui doctor profesionist şi respectat de comunitate. Deşi candidează doar pentru funcţia de consilier local din partea PDL , imaginea doamnei doctor Zoriţa Prepeliţă Ciulea domină mash-urile şi bannerele, precum şi majoriatetea afişelor şi pliantelor. Ne întrebăm de ce PDL Cugir nu şi-a centrat campania electorală pe candidatul de primar, aşa cum ar fi fost normal. Pun oare la îndoiala liderii democraţi capacitatea doamnei Camelia Dumitrean de a strânge suficente voturi?
Această manevră de a atrage susţinerea oamenilor folosindu-se de capitalul de încredere pe care-l are doamna doctor, nu ar fi atât de gravă dacă nu ar face parte dintr-o strategie total imorală a PDL Cugir. Din informaţiile pe care le avem doamna dr. Ciulea nu va face parte din Consiliul Local, domnia sa urmând să renunţe la funcţia de consilier imediat după alegeri în favoarea altor „politicieni” mult mai dornici de a accede la o funcţie publică.
Deşi nu înţelegem de ce a acceptat rolul de „locomotivă” a PDL, vrem să precizăm că nu dorim în nici un caz să aducem atingere imaginii doamnei doctor ale cărei competenţe profesionale şi umane le stimăm. Ceea ce aducem în atenţia electoratului este atitudinea perfidă a democraţilor cugireni care se fac responsabili de o mare înşelătorie „marca PDL”, folosindu-se de oricine şi de orice pentru a-şi asigura reprezentativitatea în legislativul local.

Biroul de presă USL Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea