Patru societati comerciale si mai mulți proprietari de terenuri din zona industrială Vinerea, solicită Primăriei Cugir, sprijin pentru racordarea la utilități

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Patru societăți comerciale care desfășoară activități pe teritoriul localității Vinerea – Cugir (zona industrială), au trimis o petiție Primăriei Cugir, prin care solicită să fie sprijiniți de administrația locală în vederea racordării la rețelele de gaze naturale, energie electrică, iluminat stradal, telefonie și internet, utilități necesare pentru firmele pe care le administrează.

Respectivul demers este semnat și de un număr de aproximativ 20 de persoane de pe strada ,,Culturii” din Vinerea, posesori de terenuri intravilan și care, în perspecteva dezvoltării zonei doresc să aibă asigurate condiții pentru buna derulare a unor viitoare afaceri pe proprietățile lor. Este vorba de extinderea rețelelor pe sub calea ferată și centură până în zona industrială (aproximativ 200 metrii).

ELIT

O parte dintre petenți s-au prezentat și la o ședință a Consiliului Local Cugir, solicitnd sprijin și aleșilor locali, având în vedere că ,,am făcut nenumărate cereri către Electrica, EON GAZ, Primăria orașului Cugir și Consiliul Județean Alba însă problemele ridicate de noi au rămas nerezolvate”.

Interesul celor care au făcut acest demers este cu atât mai mare cu cât prin zonă va trece șoseaua ocolitoare Cugir – Vinerea, iar în opinia lor, această problemă ar trebui rezolvată înaintea finalizării investiției.

”Deoarece instituția dumneavoastră a reușit să obțină fonduri pentru executarea centurii Vinerea, aceasta aducând o siguranță localității și un plus de valoare zonei, am dori, ca înaintea finalizării lucrărilor de la centură să se execute extinderea rețelelor enumerate”, spunea un administrator de societate comercială, care este obligat să primească utilități de la o firmă italiană.

După cum am înțeles, primarul Cugirului s-a arătat receptiv la doleanțele celor care au semnat respectiva adresă, iar după ce va studia această problemă a promis că îi va informa pe nemulțumiți cu decizia pe care o va lua.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419