Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Patru răniţi grav în trei accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru persoane au fost rănite, dintre care două extrem de grav, în trei accidente produse sâmbătă, 16 iulie, după-amiaza, pe şoselele din Alba. Un copil în comă a fost trimis la Cluj Napoca iar un bărbat cu un picior amputat a fost transportat cu elicopterul SMURD la Tg. Mureş
lLa ora 16.30, pe DN 67 C, la 7 km de Oaşa, doi cetăţeni maghiari au fost grav răniţi în urma unui accident rutier. Victimele se deplasau pe motocicletă, într-un convoi de 7-8 motociclete, toate manevrate de cetăţeni maghiari veniţi în vacanţă în România. Din motive necunoscute, motociclistul ungur, în vârstă de 43 de ani, a intrat într-un camion  care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, motociclistul s-a ales cu umărul fracturat iar pasagera sa, o unguroaică în vârstă de 43 de ani, s-a ales cu un picior fracturat. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.
lLa ora 18.30, un băiat de 10 ani din Aiud a intrat în comă după ce a fost lovit de un TIR pe DN 1, în zona pepinierei din municipiul Aiud. Băiatul a ieşit dintr-o curte, pe DN 1, direct în faţa TIR-ului, pe o bicicletă. A fost transportat, în comă, la spitalul din Aiud iar de acolo a fost trimis de urgenţă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca.
lÎn jurul orei 20.00, elicopterul SMURD a survolat judeţul Alba pentru a transporta la Clinica din Târgu Mureş un bărbat de 26 de ani, din Cricău, care a suferit multiple fracturi într-un accident rutier, inclusiv un picior amputat. Tânărul, care circula cu o maşină pe DJ 107 H, între Cricău şi Ighiu, la intrarea în Craiva a pierdut controlul volanului. A pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un cap de pod. Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii a intervenit un echipaj de descarcerare a pompierilor din Alba, SMURD. Tânărul, în stare extrem de gravă a fost preluat de elicopter şi transportat la Tg. Mureş.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea