Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Patru persoane din Turda prinse în flagrant la Vidolm, în timp ce încercau să fure şină din calea ferată

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieș au fost sesizaţi prin 112, în data de 7 iunie, în jurul orei 20.40, cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag şină din componenţa căii ferate înguste, dezafectată, de pe raza localităţii Vidolm, comuna Ocoliş.

La faţa locului s-a deplasat imediat echipa operativă iar pe D.N. 75, la km 135, a identificat un autoturism înmatriculat în Italia. În momentul în care au observat echipajele de poliţie, cele 4 persoane, au urcat în autoturism şi au demarat spre limita cu judeţul Cluj. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului iar pe raza localităţii Lungeşti, judeţul Cluj, s-a reuşit oprirea acestuia. Cei 4 ocupanţi au fost identificaţi ca fiind M.O. (de 31 de ani), H.F. (de 43 de ani), H.O. (o femeie de 40 de ani) şi H.C.R. (de 24 de ani), toţi din municipiul Turda, judeţul Cluj. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei unde au fost continuate cercetările.

Cu această ocazie, poliţiştii au stabilit faptul că în data de 7 iunie, între orele 19.00-20.40, cei patru au secționat o șină de cale ferată, cu o lungime de 12 metri, cu intenţia de a o sustrage şi valorifica la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Turda. Calea ferată Vidolm – Abrud este inclusă în lista monumentelor istorice, iar în prezent este dezafectată. Față de cei 4 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea