Patronul unei firme din Bistra, amendat cu 5.000 de lei pentru delicte silvice. Ce au constatat polițiștii

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publica si Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un specialist din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, au confiscat 30,52 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control.

La data de 13.02.2018, orele 14.00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publica si Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un specialist din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, au efectuat un control la o societate comercială din loc. Bistra, jud. Alba, reprezentată de P.H. de 44 de ani din Bistra, în urma căruia poliţiştii au constatat, ca urmare a inventarierii, că există diferențe intre stocul faptic si cel scriptic evidențiat de Registrul de intrare – ieșire material lemnos, rezultând un volum de 30,52 M.C.  lemn de foc, cantitate lipsă  în depozitul societăţii.

P.H. a fost sancţionat contravențional, conform art. 19 din  Legea nr. 171/2010, cu amenda in cuantum de 5000 lei, totodată ca măsură complementară dispunându-se confiscarea valorica a cantităţii de 30,52 M.C. lemn de foc, in valoare de 2441 lei, în legătură cu care nu au fost respectate normele legale incidente.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...