Rămâi conectat

Curier Județean

Patronatele din transportul rutier au decis organizarea unui amplu protest național în luna aprilie 2016 pentru diminuarea tarifelor RCA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patronatele din industria transporturilor rutiere – UNTRR, COTAR, FORT, ARTRI, APTE, APULUM – au avut joi, 17 martie 2016, prima întâlnire comună pentru organizare unui protest național în data de 18 aprilie 2016, după ce Guvernul, Parlamentul și Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu au venit cu nicio soluție pentru rezolvarea crizei pe segmentul RCA.

ASF susține că nu au existat majorări ale tarifelor RCA în 2015, contrar dovezilor transmise de către asociațiile patronale. Consiliul Concurenței confirmă poziția transportatorilor rutieri prin rezultatele anchetei realizate, constatând creșteri de 183% la transportul de marfă și de 226% la transportul de persoane, chiar dacă există situații frecvente cu depășiri de peste 300%.

Patronatele din industria transporturilor rutiere solicită Parlamentului demiterea conducerii ASF și numirea de urgență a altei conduceri care să vină cu soluții concrete pentru diminuarea tarifelor RCA la niveluri suportabile, atât pentru transportatori, cât și pentru persoanele fizice, până la data protestului din 18 aprilie 2016.

Asociația Operatorilor de Transport Rutier „APULUM”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea