Patinoarul din Parcul Sărbătorilor de Iarnă, de la Alba Iulia, va fi deschis în 6 decembrie. Primăria l-a închiriat cu 30.000 de euro, de la o firmă din Șard

Paul Voicu - Primar 2020

Primăria Alba Iulia a închiriat patinoarul care va fi amplasat și în această iarnă, în Parcul Sărbătorilor din Cetatea Alba Carolina. Procedura a fost prin cumpărare directă în sistemul public de achiziții, iar prețul plătit este de 142.800 de lei (30.000 de euro).

Contracul se încheie cu o firma SC New Mimiland SRL din localitatea Șard, județul Alba, care are ca domeniu de activitate ”Bâlciuri și parcuri de distracții”.

ELIT

Potrivit anunțului publicat pe SICAP, contractul este pentru ”Servicii de închiriere patinoar artificial demontabil în cadrul Parcului Sărbătorilor de Iarnă din perioada 06.12.2019– 01.02.2020, Municipiul Alba Iulia, cu toate instalațiile și dotările aferente. Ofertantul trebuie să dispună de personal specializat necesar montării, întreținerii și exploatării acestuia pe toată durata desfășurării activității”, dar și căsuță tip garderobă și închiriere patine.

Pe lângă patinoar, în Parcul sărbătorilor de iarnă din Cetatea Alba Carolina vor fi amplasate cu siguranță, la fel ca în ultimii ani, chioşcuri din lemn destinate desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică, activităţi de comercializare a produselor de artizanat şi a produselor industriale de sezon.

Mihail David - 2020

Din parc nu vor lipsi Căsuţa lui Moş Crăciun, o scenă în aer liber unde să se desfăşoare spectacole și bradul de Crăciun.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...