Rămâi conectat

Actualitate

Pasajul peste calea ferată din Sebeş intră în reparaţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În perioada 8 iunie – 1 septembrie 2011, la ieşirea din municipiul Sebeş către Alba Iulia, se execută lucrări de reparaţii la pasajul de cale ferată din cartierul Kogălniceanu, la kilometrul 367+243 metri. Traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor electrice.
Pentru evitarea ambuteiajelor poliţia Alba recomandă următoarele rute alternative: DE 60 Braşov – Oradea (DN13 Braşov – Târgu Mureş, DN15 Târgu Mureş- Cluj-Napoca – Oradea); pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone: DN7 Sebeş – Vinţu de Jos, DJ 107C Vinţu de Jos – DN1 (Oarda de Jos). (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare