Rămâi conectat

Actualitate

Părinții vor putea plăti cu vouchere de vacanță taberele copiilor. Subprefectul Mureșan: „Un mare câștig pentru industria ospitalității și turismul românesc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Părinții vor putea plăti cu vouchere de vacanță taberele copiilor. Subprefectul Mureșan: „Un mare câștig pentru industria ospitalității și turismul românesc”

Părinții vor putea plăti cu vouchere de vacanțe taberele copiilor, decizie care a fost adoptată recent în țara noastră pentru toți titularii acestora.

În acest sens, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, a transmis un mesaj în mediul online, prin care a lăudat măsura menită să sprijine mai departe sectorul ospitalității din țara noastră.

„Voucherele de vacanta pot fi utilizate si pentru plata taberelor scolare, naționale sau tematice, ale copiilor! Salut aceasta masura care ofera o dubla utilitate tichetelor de vacanță!

Titularii voucherelor de vacanta vor decide daca le vor folosi pentru planificarea concediului familial, la noi in tara, sau în beneficiul copiilor lor, care îsi doresc sa se bucure de tabere. Decizia reprezinta un mare castig si pentru societatile din industria ospitalitatii deoarece în acest fel banii acordati pentru sustinerea acestui sector economic pot fi cheltuiti în totalitate.

PSD a decis, odată cu intrarea la guvernare, ca voucherele de vacanta sa fie acordate din nou salariatilor. Este o masura foarte buna, atat pentru angajati, cat și pentru industria HoReCa, turismul românesc si comunitatile locale.

Acordarea voucherelor de vacanta este de bun augur si pentru hotelierii din Alba, judet cu numeroase atractii turistice. Muntii Apuseni, Valea Sebesului, zona Tarnavelor, cetatile, cheile si pesterile de pe teritoriului județului nostru, dar si manastirile, monumentele istorice sau culturale, merita vazute de catre oameni din toata tara!”, a transmis subprefectul Mureșan, într-un mesaj transmis în mediul online.

Căutările pentru vacanțe în România au crescut cu 52% în doar o săptămână, după ce mai mulți angajați din învățământ și spitale au început deja să primească banii pentru voucherele de vacanță.

Cardurile de vacanță pentru 2022 au început să fie încărcate. Voucherele de vacanță vor putea fi folosite numai în România, iar în cazul celor rămase neutilizate din 2019 și 2020, termenul de valabilitate a fost prelungit până în iunie 2022, potrivit Medifax.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea