// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia se deschide în 9 decembrie: Patinoar și brad cu cupolă de lumini în Piața Cetății

Parcul Sărbătorilor de Iarnă (Târgul de Crăciun) de la Alba Iulia se deschide, în acest an, în 9 decembrie, potrivit unui eveniment creat pe Facebook de către ”Municipiul Alba Iulia” pagină a Primăriei Alba Iulia.

”O atmosferă caldă și relaxantă, în care gândul îți zboară fără să vrea la atmosfera familială din casa molcomă a bunicilor, în miros de castane coapte, turtă dulce și arome de vin fiert cu scorțișoară. La Alba Iulia Crăciunul își regăsește semnificațiile și te face să cugeți la adevăratul său sens: iertare, milă și mulțumire pentru tot de avem”, se arată în descriere.

De jur-împrejurul brandului vor fi amplasate mai multe căsuţe unde se comercializează vin fiert, dulciuri, produse hand-made şi alte obiecte ce pot fi oferite cadou.

Alături de acestea se va afla un patinoar, care va fi deschis în sezonul rece în fiecare zi de dimineața până seara.

La marginea pavilionului va fi amplasată o mică iesle, simbol al Nașterii Domnului, iar lângă brad va fi amplasată, ca de obicei, sania cu ren și mai multe sisteme de încălzire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419