Rămâi conectat

Ştirea zilei

Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia, mai spectaculos decât anii trecuți: Primăria suplimentează bugetul iar modificările amână deschiderea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcul Sărbătorilor de Iarnă din acest an, de la Alba Iulia, va fi mai spectaculos decât anii trecuți, iar modificările aduse amână deschiderea cu 3-4 zile, susțin reprezentanții administrației locale.

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că Parcul Sărbătorilor de Iarnă va aduce o mare surpriză pentru albaiulieni, însă a evitat să spună despre ce e vorba.

”Cred că va fi o surpriză plăcută pentru albaiulieni. E ceva mai de amploare față de ce s-a întâmplat anii trecuți referitor la Parcul Sărbătorilor de Iarnă. Nu aș vrea să divulg surpriza, dar cred că vor fi impresionați pozitiv.

Ce pot să le spun, va fi mai de amploare și de anvergură față de ce s-a întâmplat în anii trecuți. Ne-am dori foarte mult ca imediat după sărbătoarea de 1 Decembrie să facem și aprinderea luminilor de sărbători. Din păcate, ne trebuie, tocmai datorită acestor modificări, o perioadă de o săptămână în care să montăm tot ce trebuie acolo și probabil că deschiderea oficială nu se va face în jurul datei de 6, de Sfântul Nicolae, cum o făceam, ci în weekendul acela, 9-10 decembrie. Am mai alocat niște bani suplimentari și cred că lucrurile vor arăta bine”, a spus Gabriel Pleșa.

Anul trecut, parcul sărbătorilor de iarnă s-a deschis la Alba Iulia în 6 decembrie, iar în Piaţa Cetăţii a fost montat un pavilion de lumină cu mii de beculeţe şi un brad artificial de 12 metri înălţime.

În apropiere au fost amplasate mai multe căsuţe unde se comercializa vin fiert, dulciuri, produse hand-made şi alte obiecte ce pot fi oferite cadou.

Alături de acestea s-a aflat un  patinoar, care a fost deschis în sezonul rece în fiecare zi de la 10.00 la 22.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea