Rămâi conectat

Ştirea zilei

PARCARE cu 3 etaje și acoperiș cu terasă înverzită, în spatele magazinului ”Unirea”: La un vot distanță pentru aprobarea documentației PUD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia, urmează să voteze, la ședința de CL din data de 26 noiembrie 2019, PLANUL URBANISTIC DETALIU ”CONSTRUIRE IMOBIL PARCAJ COLECTIV ȘI AMENAJARE ACCESE” ALBA IULIA, ALEEA DIN CALEA MOȚILOR, ZONA MAGAZIN ”UNIREA”.

OBIECTUL P.U.D.-ului reprezintă, în primă fază, propunerea documentației construirii unui parcaj etajat, organizarea circulației auto, pietonale și amenajarea zonelor adiacente acestora.

Zona propusă pentru REGLEMENTAREA FUNCȚIONALĂ, este situat în intravilan, aleea din strada Calea Moților, pe un teren aflat în proprietatea Municipiului Alba Iulia, afectat parțial de construcții existente (garaje auto) pentru care se propune desființarea.

Situația actuală prezintă un teren parțial liber de construcții, constând în alei de circulație (auto, pietonale, parcaje) și spații verzi (pentru care se propune scoaterea din Registrul Zonelor verzi), precum și un teren ocupat de anumite construcții ușoare, ușor demontabile (garaje auto), teren pentru care la momentul actual există contracte de concesiune încheiate cu diverse persoane fizice și/sau juridice. În cazul acestor construcții se propune desființarea și încheierea contractelor de concesiune (acestea urmând să expire în perioada apropiată).

Suprafața construită maximală pentru noua construcție este de aproximativ 1.500 de mp, iar construirea parcajului colectiv supraetajat, urmează să deservească și locuitorilor din Zona Centrală. Astfel, parcajul colectiv supraetajat, va fi amenajat cu 196 de locuri de parcare, accesul înspre aceasta fiind făcut din aleea din Calea Moților.

Proiectul vizează, de asemenea, și echiparea tehnico-edilitară a construcției, cu toate utilitățile existente în zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea