PARCARE cu 3 etaje și acoperiș cu terasă înverzită, în spatele magazinului ”Unirea”: La un vot distanță pentru aprobarea documentației PUD

Paul Voicu - Primar 2020

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia, urmează să voteze, la ședința de CL din data de 26 noiembrie 2019, PLANUL URBANISTIC DETALIU ”CONSTRUIRE IMOBIL PARCAJ COLECTIV ȘI AMENAJARE ACCESE” ALBA IULIA, ALEEA DIN CALEA MOȚILOR, ZONA MAGAZIN ”UNIREA”.

OBIECTUL P.U.D.-ului reprezintă, în primă fază, propunerea documentației construirii unui parcaj etajat, organizarea circulației auto, pietonale și amenajarea zonelor adiacente acestora.

ELIT

Zona propusă pentru REGLEMENTAREA FUNCȚIONALĂ, este situat în intravilan, aleea din strada Calea Moților, pe un teren aflat în proprietatea Municipiului Alba Iulia, afectat parțial de construcții existente (garaje auto) pentru care se propune desființarea.

Situația actuală prezintă un teren parțial liber de construcții, constând în alei de circulație (auto, pietonale, parcaje) și spații verzi (pentru care se propune scoaterea din Registrul Zonelor verzi), precum și un teren ocupat de anumite construcții ușoare, ușor demontabile (garaje auto), teren pentru care la momentul actual există contracte de concesiune încheiate cu diverse persoane fizice și/sau juridice. În cazul acestor construcții se propune desființarea și încheierea contractelor de concesiune (acestea urmând să expire în perioada apropiată).

Mihail David - 2020

Suprafața construită maximală pentru noua construcție este de aproximativ 1.500 de mp, iar construirea parcajului colectiv supraetajat, urmează să deservească și locuitorilor din Zona Centrală. Astfel, parcajul colectiv supraetajat, va fi amenajat cu 196 de locuri de parcare, accesul înspre aceasta fiind făcut din aleea din Calea Moților.

Proiectul vizează, de asemenea, și echiparea tehnico-edilitară a construcției, cu toate utilitățile existente în zonă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...