Ziarul Unirea

Paraschiva Horvat și Dana Găiseanu, desemnate reprezentante ale CJ Alba în AGA la Drumuri și Poduri Locale, respectiv Parcul Industrial Cugir. PROIECT

În ședința de joi a Consiliului Județean Alba se vor supune la vot două proiecte de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Județului Alba în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la societățile ”Drumuri și Poduri Locale Alba” și ”Parcul Industrial Cugir”.

Prima hotărâre prevede desemnarea Paraschivei Horvat să reprezinte interesele Judeţului Alba în AGA la Drumuri și Poduri Locale Alba S.A, în locul lui Secară Victor Tudor, căruia îi va expira mandatul la data de 23 octombrie 2017.  

ELIT

În cel de-al doilea proiect de hotărâre, este desemnat reprezentant al Județului Alba în AGA la ”Parcul Industrial Cugir”, în continuare, Dana Găiseanu.  

”Mandatarul se împuterniceşte să reprezinte interesele mandantului în vederea realizării obiectului contractului, pe o perioada de 4 ani  de la semnarea contractului”, se arată în document.

Raport de specialitate privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Drumuri și Poduri Locale Alba S.A. și aprobarea mandatului acestuia

”Judeţul Alba este acţionar unic al societăţii Drumuri și Poduri Locale Alba S.A., societate înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr.75/1998.

Conform Legii nr.111/2016 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Județul Alba în calitate de autoritatea publică tutelară, are competența să numească reprezentanții statului sau, după caz, ai unității administrativ – teritoriale în adunarea generală a acționarilor sau asociațiilor și să aprobe mandatul acestora.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.176 din 24 octombrie 2013, reprezentantul Județului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Drumuri și Poduri Locale Alba  S.A. a fost desemnat domnul Secară Victor Tudor, pentru o perioadă de 4 ani.

Întrucât durata mandatului domnului Secară Victor Tudor expiră la data de 23 octombrie  2017, considerăm necesară desemnarea reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a  Acţionarilor la societatea Drumuri si Poduri Locale Alba S.A., pentru o perioadă de 4 ani.  Având în vedere cele prezentate mai sus, Direcția dezvoltare și bugete prezintă spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 289/12.09.2017, privind desemnarea reprezentantului Judeţului  Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Drumuri și Poduri Locale Alba S.A. și aprobarea mandatului acestuia.”

Raport de specialitate privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. și aprobarea mandatului acestuia

Judeţul Alba este acţionar unic al societăţii Parcul Industrial Cugir S.A., societate înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 100/30.09.2002.

Conform Legii nr.111/2016 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Județul Alba în calitate de autoritatea publică tutelară, are competența să numească reprezentanții statului sau, după caz, ai unității administrativ – teritoriale în adunarea generală a acționarilor sau asociațiilor și să aprobe mandatul acestora.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.205 din 27 octombrie 2016, reprezentantul Județului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. a  fost desemnat doamna Găiseanu Dana.

Întrucât durata mandatului doamnei Găiseanu Dana expiră la data de 24 octombrie 2017, considerăm necesară desemnarea reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a  Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A., pentru o perioadă de 4 ani.

Având în vedere cele prezentate mai sus, Direcția dezvoltare și bugete prezintă spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 290/12.09.2017, privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. și aprobarea mandatului acestuia.”

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

a 17 octombrie 2017 at 9:47

adica sa frece menta si sa nu faca nimic
sinecuri politice

Comentariile sunt oprite