Rămâi conectat

Politică Administrație

Paraschiva Horvat și Dana Găiseanu, desemnate reprezentante ale CJ Alba în AGA la Drumuri și Poduri Locale, respectiv Parcul Industrial Cugir. PROIECT

Alexandra Mates

Publicat

în

În ședința de joi a Consiliului Județean Alba se vor supune la vot două proiecte de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Județului Alba în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la societățile ”Drumuri și Poduri Locale Alba” și ”Parcul Industrial Cugir”.

Prima hotărâre prevede desemnarea Paraschivei Horvat să reprezinte interesele Judeţului Alba în AGA la Drumuri și Poduri Locale Alba S.A, în locul lui Secară Victor Tudor, căruia îi va expira mandatul la data de 23 octombrie 2017.  

În cel de-al doilea proiect de hotărâre, este desemnat reprezentant al Județului Alba în AGA la ”Parcul Industrial Cugir”, în continuare, Dana Găiseanu.  

”Mandatarul se împuterniceşte să reprezinte interesele mandantului în vederea realizării obiectului contractului, pe o perioada de 4 ani  de la semnarea contractului”, se arată în document.

Raport de specialitate privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Drumuri și Poduri Locale Alba S.A. și aprobarea mandatului acestuia

”Judeţul Alba este acţionar unic al societăţii Drumuri și Poduri Locale Alba S.A., societate înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr.75/1998.

Conform Legii nr.111/2016 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Județul Alba în calitate de autoritatea publică tutelară, are competența să numească reprezentanții statului sau, după caz, ai unității administrativ – teritoriale în adunarea generală a acționarilor sau asociațiilor și să aprobe mandatul acestora.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.176 din 24 octombrie 2013, reprezentantul Județului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Drumuri și Poduri Locale Alba  S.A. a fost desemnat domnul Secară Victor Tudor, pentru o perioadă de 4 ani.

Întrucât durata mandatului domnului Secară Victor Tudor expiră la data de 23 octombrie  2017, considerăm necesară desemnarea reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a  Acţionarilor la societatea Drumuri si Poduri Locale Alba S.A., pentru o perioadă de 4 ani.  Având în vedere cele prezentate mai sus, Direcția dezvoltare și bugete prezintă spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 289/12.09.2017, privind desemnarea reprezentantului Judeţului  Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Drumuri și Poduri Locale Alba S.A. și aprobarea mandatului acestuia.”

Raport de specialitate privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. și aprobarea mandatului acestuia

Judeţul Alba este acţionar unic al societăţii Parcul Industrial Cugir S.A., societate înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 100/30.09.2002.

Conform Legii nr.111/2016 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Județul Alba în calitate de autoritatea publică tutelară, are competența să numească reprezentanții statului sau, după caz, ai unității administrativ – teritoriale în adunarea generală a acționarilor sau asociațiilor și să aprobe mandatul acestora.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.205 din 27 octombrie 2016, reprezentantul Județului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. a  fost desemnat doamna Găiseanu Dana.

Întrucât durata mandatului doamnei Găiseanu Dana expiră la data de 24 octombrie 2017, considerăm necesară desemnarea reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a  Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A., pentru o perioadă de 4 ani.

Având în vedere cele prezentate mai sus, Direcția dezvoltare și bugete prezintă spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 290/12.09.2017, privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. și aprobarea mandatului acestuia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea