Rămâi conectat

Ştirea Ta

Pantofi care te scot din anonimat

Publicat

în

Femeile iubesc pantofii – un adevăr pe care nu-l mai ascundem şi de ce am face-o? Dar ce ne scoate din anonimat?
lExtravaganţa – Ca să creăm reţeta extravaganţei în mod impecabil, avem nevoie de o pereche de pantofi care să iasă în evidenţă în mod ostentativ. Şi când spun ostentativ nu mă refer la prost-gust ci la un mix de concepte care completează un tablou perfect menit să creeze isterie printre iubitoarele de modă şi nu numai. Design-ul inedit, imprimeurile, contrastele puternice realizează accesoriul ce defineşte o personalitate ce nu vrea să se piardă în mulţime.
lExplozie de culoare – O nuanţă puternică care în mod inevitabil îţi va atrage privirea ca un magnet, poate realiza formula magică pentru a fi în centrul atenţiei. O explozie de culoare pe pantofi care să completeze o ţinută minimalistă – exact ce îţi trebuie ca să fii mereu pe scenă.
lDiferenţa stă în detalii – Aplicaţiile, mix de nuanţe puternice cu nuanţe şterse sau un design ce a fost creat să pună în valoare un picior frumos devin laitmotiv al pantofilor care nu pot sta în umbră.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier între Vadu Moților și Lăzești: O șoferiță care nu purta centură, dusă la SPITAL, în urma impactului cu o altă mașină

Publicat

în

ACCIDENT rutier între Vadu Moților și Lăzești: O șoferiță care nu purta centură, dusă la SPITAL, în urma impactului cu o altă mașină

Un accident rutier s-a petrecut în cursul zilei de ieri, 29 iulie, pe drumul comunal Vadu Moților-Lăzești, în urma căruia o tânără a ajuns la spital.

Potrivit informațiilor date de cititorul ziarulunirea.ro, care a trimis pozele de la fața locului, tânăra șoferiță a încercat să „taie” o curbă, dar fără succes, întrucât a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula corespunzător.

În urma impactului, tânăra șoferiță a spart parbrizul cu capul, neavând pusă centura de siguranță.  La fața locului, a venit echipajul Smurd.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Reparații și lucrări de reconsolidare la podul de lemn din Cetatea Alba Carolina

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Reparații și lucrări de reconsolidare la podul de lemn din Cetatea Alba Carolina

Podul de lemn din Cetatea Alba Carolina a intrat în reparații și lucrări de reconsolidare. În timp, intemperiile, dar și traficul pietonal și-au spus cuvântul, astfel a fost necesar ca structura de lemn să fie refăcută și reconsolidată pe alocuri.

Podul de lemn ce face legătura dintre Parcul Unirii și Catedrala Romano-Catolică este intens circulat, atât de albaiulieni, precum și de turiștii ce aleg să viziteze cetatea unde istoria trăiește.

Deși responsabilitatea dovedită de administrația municipală este de apreciat, unele „guri rele” spun că este inadmisibil ca această structură de lemn să fie supusă reconsolidării și lucrărilor de reparații pentru a doua oară în decursul unui singur an și, mai în glumă, mai în serios, amintesc de sindromul Dorel, ce „bântuie ” orașul Alba Iulia.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Apariții „răsunătoare” în Cetatea Alba Carolina. Albaiulienii și turiștii s-au delectat cu „muzica” motoarelor

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Apariții „răsunătoare” în Cetatea Alba Carolina. Albaiulienii și turiștii s-au delectat cu „muzica” motoarelor

Cei prezenți în această seară în Cetatea Alba Carolina s-au putut delecta cu sunetul motoarelor de putere mare generat de un grup de motocicliști.

Apariția inedită și totodată răsunătoare a făcut deliciul celor prezenți în Cetatea Alba Carolina și a stârnit entuziasmul celor tineri, dar și admirația celor mai în vârstă.

Electrica Furnizare Discount

Nu-ți este dat ca în fiecare zi să vezi astfel de bijuterii pe trei roți, iar de aceea un cititor ZiarulUnirea.ro a ținut morțiș să împărtășească aceste imagini cu dumneavoastră.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare