Rămâi conectat

Ştirea Ta

Pantofi care te scot din anonimat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Femeile iubesc pantofii – un adevăr pe care nu-l mai ascundem şi de ce am face-o? Dar ce ne scoate din anonimat?
lExtravaganţa – Ca să creăm reţeta extravaganţei în mod impecabil, avem nevoie de o pereche de pantofi care să iasă în evidenţă în mod ostentativ. Şi când spun ostentativ nu mă refer la prost-gust ci la un mix de concepte care completează un tablou perfect menit să creeze isterie printre iubitoarele de modă şi nu numai. Design-ul inedit, imprimeurile, contrastele puternice realizează accesoriul ce defineşte o personalitate ce nu vrea să se piardă în mulţime.
lExplozie de culoare – O nuanţă puternică care în mod inevitabil îţi va atrage privirea ca un magnet, poate realiza formula magică pentru a fi în centrul atenţiei. O explozie de culoare pe pantofi care să completeze o ţinută minimalistă – exact ce îţi trebuie ca să fii mereu pe scenă.
lDiferenţa stă în detalii – Aplicaţiile, mix de nuanţe puternice cu nuanţe şterse sau un design ce a fost creat să pună în valoare un picior frumos devin laitmotiv al pantofilor care nu pot sta în umbră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea