Rămâi conectat

Ştirea zilei

Panică la KRONOSPAN Sebeș, după ce românii amenință cu sistarea livrărilor de materie primă, pe fondul scandalului Austria-România

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Panică la KRONOSPAN Sebeș, după ce românii amenință cu sistarea livrărilor de materie primă, pe fondul scandalului Austria-România

S-a instaurat panica a Holzindustrie Schweighofer şi Kronospan, cele două mari companii austriece de prelucrare a lemnului, după ce românii au anunţat că vor sista livrarea de materie primă pe fondul scandalului Schengen.

Potrivit unor surse, reprezentanţii Holzindustrie Schweighofer de la Reci (judeţul Covasna) şi Kronospan (Sebeş, judeţul Alba), ar fi fost anunţaţi de furnizorii români că vor sista livrările de materie primă, pe fondul scandalului Schengen.

Totul după ce, astăzi, Austria a votat împotriva aderării României la spaţiul Schengen, astfel că ţara noastră va rămâne, în continuare, în afara zonei Schengen.

Decizia Austriei i-a înfuriat pe mulţi români, în timp ce premierul Nicolae Ciucă s-a arătat „dezamăgit de poziţia inflexibilă” a Austriei.

Totodată, mulţi români, oameni de rând, dar şi importanţi oameni de afaceri, au anunţat că vor protesta faţă de decizia austriecilor şi vor renunţa la serviciile oferite de companiile austriece.

Printre aceste companii se numără şi Holzindustrie Schweighofer şi Kronospan.

Consiliile de administraţie ale celor două companii iau în calcul inclusiv sistarea producţiei, dacă furnizorii români se vor ţine de cuvânt şi vor sista livrarea materiei prime.

sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea