Până la “Craciunu’ din 21” cu 1.000 de cadouri și parada Moșului cu spiriduși, soldăței și alte personaje, Parcul sărbătorilor de iarnă din Piața Cetății va fi locul în care se strâng cei mai veseli și frumoși colindători

La început o pură întâmplare, iar mai apoi devenit o adevarată sărbătoare “Craciunu’ din 21” este momentul în care ne pregătim să-l primim pe Moș și spiridușii încărcați de cadouri. Pâna la evenimentul din 21 decembrie, frumoasa poveste a Crăciunului va fi cântată, seară de seară, într-o serie de mini-concerte de colinde  – anunță Primăria Alba Iulia.

craciunu din 21 alba iulia22 Astfel, între 14 și 21 decembrie, de la ora 19.00, albaiulienii și turiștii aflați în Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Cetate vor fi colindați de studenții de la Seminarul Teologic, copiii de la Așezământul “Sfântul Vasile”, Grupul Primavera, un grup de suflători, ansamblul Muguri de Tezaur și Leontina Fărcaș, dar și de elevii de la Liceul de Arte “Regina Maria”. Vor fi alte două seri speciale cu colinde din zona Munților Apuseni și un spectacol de animație pentru copii, “Crăciun și colindă”.

ELIT

Miercuri, la “Craciunu’ din 21”, de la 6 seara, Moș Crăciun, Doamna Crăciun, soldăței, fulgi, clopoței și alte personaje de la Famous Art, se vor întâlni în Piața Cetății cu copiii. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Pentru că Moșul nu vine degeabă, aduce cu el 1.000 de cadouri pentru micii albaiulieni cuminți și… alte surprize pentru părinți.

CITEȘTE ȘI: VIDEO| Surpriză pentru albaiulienii mici și mari la ”Crăciunul din 21”. Zece personaje de poveste vor aduce multă voie bună și 1.000 de cadouri

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...