Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Până în 2015 nu vom avea taxă pe autostradă. Dan Șova: Discuția a fost deocamdată teoretică

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inaugurare-autostrada-orastie-sibiu-6Discuția despre taxarea autostrăzilor este deocamdată una teoretică, iar taxele nu vor fi introduse în acest an sau în 2015, a spus ministrul Transporturilor Dan Șova.

„Este foarte greu de zis. Discuția despre taxarea autostrăzilor deocamdată este o discuție teoretica. Momentan nu vom avea. Cu siguranța nu vom avea nici anul acesta, nici anul viitor, mi-e greu sa evaluez pentru 2016. Ca sa ai o autostrada taxata trebuie sa ai in primul rând un coridor continuu, însă noi nu avem deocamdată coridor continuu nici de la Nădlac pana la Sibiu. De asemenea, autostrada de la Nădlac la Sibiu este construita cu fonduri europene, deci va trebui sa vedem exact in ce condiții se pot pune taxe”, a spus ministrul, întrebat de presa despre momentul introducerii taxelor pe autostrada.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Directorul general al CADAR, Narcis Neaga, a declarat la finele lunii mai ca taxarea pe autostrăzile București-Pitești (A1) si București-Constanta (A2) ar putea fi introdusă din 2015, la începutul lucrărilor de reabilitare, sau din anul următor, după finalizarea acestora.

Ulterior, CNADNR a dezmințit informațiile apărute in mass-media potrivit cărora circulația pe autostrăzile A1 si A2 va fi taxata din 2015 si a precizat ca declarațiile lui Neaga pe acest subiect au fost in fapt explicații asupra mecanismului general de concesionare al unei autostrazi, el oferind drept model ipotetic autostrazile A1 si A2, conform Hotnews.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea