PAMFLET: Un bărbat a reclamat Târgul Căciulilor din Blaj la Protecția Consumatorului

O sesizare mai puțin obișnuită a fost făcută astăzi la Oficiul Pentru Protecția Consumatorului din Alba de către un bărbat de 48 de ani din Crăciunelu de Jos. Acesta susține că a cumpărat o căciulă stricată, a cărei protecție s-a dovedit a fi egală cu zero.

 Vasile Grosu le-a relatat revoltat inspectorilor OPC cum a ajuns victima vânzătorilor de căciuli.

ELIT

Deși nu mai am 20 de ani încă mă simt în putere. Însă pe nevastă-mea o stricat-o de cap doctorița de familie din sat. I-o băgat în cap, că fără căciulă, fără protecție, nu mai am ce căuta în pat cu dânsa. Eu, de când mă știu tot cu capul gol am umblat. Dar pentru că nu mai vrem încă un copil, iar protecția cu căciulă se zice că-i cea mai ieftină, am apelat la Târgul de Căciuli din Blaj. Am luat două ca să am liniște. Vânzătorul m-a asigurat că cele două căciuli sunt noi nouțe și au protecție ridicată.

Vă jur, că nu m-am apropiat de nevastă fără căciulă, câtodeată chiar adormeam cu ea pe cap. Însă ieri, m-a anunțat speriată că e din nou groasă.

Îi dau în judecată pe cei de la Târgul Căciulilor și le cer pensie alimentară pentru copil!, le-a declarat  Vasile Grosu inspectorilor OPC.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Fes 8 decembrie 2013 at 8:58

Ce ti-e si cu caciulile astea ! Cica mai nou au aparut si de-alea cu diverse miresme si gusturi exotice !

Horea 8 decembrie 2013 at 12:08

De obicei in ziarul UNIREA citesc articole serioase.

Daca totusi aveti redactori cu inclinatii mondene, propun ca din cand in cad sa scoateti cate un numar, de ziar, cu titlul „UNIREA pamfletara si mondena”.

Noi, majoritatea, suntem destui de ingrijorati de actuala viata din actuala societate încât sa ne ardă de prea multe glume.

Fes 8 decembrie 2013 at 14:15

Esti mult prea sobru Horica draga, ce ne-am face cu atatea „ingrijorari” daca nu am si glumi putin …
De altfel este stiut ca romanul a facut haz de necaz, intotdeauna iar Unirea este un ziar cu de toate, pentru toata lumea: si pentru sobrii si seriosi si pentru glumeti si pt. „mondenaci” si pentru sportivi, pentru elevi, politicieni, s.a.m.d.
Asa ca destinde-te Horica, mai ales ca pamfletul mi s-a parut simpatic ! Poti chiar si sa-ti cumperi o caciula !

Horea 8 decembrie 2013 at 16:20

@Fes

Multumesc pentru îndemn („Asa ca destinde-te Horica”). Mereu incerc acest „sport” (destinderea). Din pacate, nu-mi prea iese.

„Poti chiar si sa-ti cumperi o caciula !”
Căciuli am. Cu destinderea e mai greu!

Fes 8 decembrie 2013 at 17:24

” Căciuli am. Cu destinderea e mai greu!”
Pai vezi, aicea e problema Horica, trebuie sa porti caciula cat mai des sau de cat mai multe ori, asa sigur o sa te destinzi, ca nu e bine sa umbli cu capu’ gol, vorba pamfletarului !

Horea 8 decembrie 2013 at 21:20

@Fes

Esti subtil!
Si pamfletar in acelasi timp!

Comentariile sunt oprite