Rămâi conectat

Politică Administrație

PAMFLET: Un bărbat a reclamat Târgul Căciulilor din Blaj la Protecția Consumatorului

Bogdan Presecan

Publicat

în

O sesizare mai puțin obișnuită a fost făcută astăzi la Oficiul Pentru Protecția Consumatorului din Alba de către un bărbat de 48 de ani din Crăciunelu de Jos. Acesta susține că a cumpărat o căciulă stricată, a cărei protecție s-a dovedit a fi egală cu zero.

 Vasile Grosu le-a relatat revoltat inspectorilor OPC cum a ajuns victima vânzătorilor de căciuli.

Deși nu mai am 20 de ani încă mă simt în putere. Însă pe nevastă-mea o stricat-o de cap doctorița de familie din sat. I-o băgat în cap, că fără căciulă, fără protecție, nu mai am ce căuta în pat cu dânsa. Eu, de când mă știu tot cu capul gol am umblat. Dar pentru că nu mai vrem încă un copil, iar protecția cu căciulă se zice că-i cea mai ieftină, am apelat la Târgul de Căciuli din Blaj. Am luat două ca să am liniște. Vânzătorul m-a asigurat că cele două căciuli sunt noi nouțe și au protecție ridicată.

Vă jur, că nu m-am apropiat de nevastă fără căciulă, câtodeată chiar adormeam cu ea pe cap. Însă ieri, m-a anunțat speriată că e din nou groasă.

Îi dau în judecată pe cei de la Târgul Căciulilor și le cer pensie alimentară pentru copil!, le-a declarat  Vasile Grosu inspectorilor OPC.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea