Rămâi conectat

Actualitate

Pace între Colțescu și Demba Ba. Ce vrea intermediarul: ”Trebuie să-mi dați un premiu cu mămăligă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sebastian Colțescu a fost lămurit, la nivel personal, de către Demba Ba. Ousmane N’Doye, fost coleg cu Demba Ba la naționala statului Senegal, a mediat conflictul cu Sebastian Colțescu, potrivir gsp.ro.

„Am aflat numărul lui Colțescu, i-am spus că sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba că să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine.

I-am dat numărul lui Sebi și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic. Din partea mea, era frumos sa fac asta și am făcut-o. Demba e senegalez, la fel ca mine. Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis ca Sebi e un om foarte bun, la fel si Colțescu despre Demba”, a declarat Ousmane N’Doye, pentru Pro TV.

„Mie îmi place pacea, vreau să râdem, să vorbim cu respect și să fim oameni adevărați. Când am fost în România, am cunoscut multă lume acolo, știu cum merge treaba în România, știu oamenii. Dacă ceva se întâmplă cu cineva despre care știi ceva, trebuie să vorbești. Așa si cu Sebi (n.r. Colțescu). I-am văzut caracterul la meciuri. Arbitrii mei preferați se știu. Îi salut, că se stiu ei: Sebi, Găman și Balaj. Nu-i ușor pentru Sebi

Trebuie să-mi dați un premiu cu mămăligă! Sunt mai obosit ca voi! Am fost sunat de jurnaliști de peste tot. Eu nu am văzut niciodată rasism în România. Lumea a fost șocată când a aflat ce am zis de România. E țara mea!

I-am explicat și lui Demba Ba. El a spus ca nu a auzit nimic urât de la Colțescu, dar crede ca nu trebuia folosit cuvântul „negru” în stadion. El nu a zis ca e rasism. A spus că nu poți sa folosești cuvântul asta pe stadion. Și Sebi a înțeles lucrul ăsta”, a mai spus N’Doye.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea