Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Președintele partidului PRO România, Victor Ponta, la Alba Iulia, dialog cu Horațiu Florea

Unirea Ziarul

Publicat

în

Președintele partidului PRO România, Victor Ponta, la Alba Iulia, dialog cu Horațiu Florea.

Victor Ponta este o forta care parca nu se opreste niciodata. Am profitat de vizita lui la Alba Iulia si l-am provocat la o discutie in stil domol, ardelenesc despre PRO Romania, despre votul din 26 mai si despre lucrurile bune ce le-a facut si pentru judetul Alba.

In timpul Guvernului Ponta a fost deschisa fabrica Daimler (Star Transmission), fiind una dintre primele companii care si instruieste tineri in profesii tehnice, a semnat si a adus fonduri pentru Proiectul Autostrada Sebes-Turda, de asemenea si industria agroalimentara a reusit sa se dezvolte foarte mult in judet datorita reducerii TVA-ului si a impozitului pe dividende.

YouTube video

Asa cum Victor Ponta nu a uitat de judetul Alba in timpul guvernarii, sa nu uitam nici noi ca este pe primul loc pe lista de candidati la alegerile din 26 mai, alaturi de Corina Cretu, aceasta fiind cel mai bun Comisar European ce il are Romania ca si reprezentant in Europa, si de alti candidati valorosi pentru tara noastra.

PARTIDUL PRO ROMÂNIA, MFC: 41190009


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea