Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Moţii au nevoie de profesionişti în Parlamentul României!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD propune măsuri concrete pentru dezvoltarea economică a Ţării Moţilor

Suntem din nou faţă în faţă cu istoria! Duminică, 11 decembrie, vom merge la vot pentru a trimite în Parlamentul României oameni înţelepţi, oameni harnici, oameni care să muncească pentru România. Aceste alegeri sunt poate cele mai importante pentru România postdecembristă, deoarece ele ne aşează pe un culoar de dezvoltare economică şi socială foarte important.

andresAceste alegeri sunt foarte importante pentru noi, deoarece vor decide viitorul guvern şi implicit bunul mers al României pentru următorii 4 ani. PSD Alba are cea mai bună echipă pentru Parlamentul României, oameni profesionişti, care pot reprezenta cu demnitate interesele locuitorilor judeţului. PSD a demonstrat, în timpul guvernării sale, că politicile promovate s-au îndreptat spre omul de rând, spre nevoile lui, spre creşterea şi dezvoltarea României, până în urmă cu 14 luni – în timpul guvernării Ponta. Trei ani de guvernare PSD au adus României cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană.

În aceşti 3 ani Partidul Social Democrat a majorat salariul minim de la 700 de lei la 1.250 de lei, a reîntregit pensiile şi a majorat pensia minimă, a scăzut TVA la alimente şi a sprijinit mediul de afaceri. Eu cred cu tărie că aceste măsuri trebuie să continue! Votând echipa de parlamentari a Partidului Social Democrat votaţi o viaţă mai bună pentru locuitorii judeţului Alba, pentru locuitorii din Munţii Apuseni.

Votaţi duminică, 11 decembrie, echipa PSD: Ioan Dîrzu – cel mai activ parlamentar de Alba, Daniel Breaz – unul dintre cei mai buni şi mai apreciaţi rectori din România, Cornel Suciu – un profesionist în economie şi finanţe, Marcela Dărămuş – cel mai bun inspector şcolar general, Cornel Murg – un om cu experienţă în administraţie şi subsemnatul – Ioan Călin Andreş. Cu toții am avut realizări deosebite în munca de fiecare zi (în mediu privat, în finanţe, în învăţământ sau în administraţia publică).

Vă îndemn pe voi, pe MOŢI, să votaţi pentru o zonă a Munţilor Apuseni care să se dezvolte economic, să votaţi pentru prosperitate şi bunăstare. Vrem să fie rețele de alimentare cu gaz în Apuseni, în Abrud, Bucium, Ciuruleasa, Roşia Montană, Bistra, Baia de Arieş, Cîmpeni, ne vom implica în modernizarea în regim de urgenţă a DN 75 (Turda – Lunca, judeţul Bihor) şi DN 74 (Alba Iulia – Brad). Ne dorim să reîncepem mineritul în Apuseni, un minerit responsabil, care să nu afecteze viaţa locuitorilor. Vrem legi speciale pentru moţi, pentru ca ei să poată exploata material lemnos potrivit Codului Silvic, cu specificitate pentru Munţii Apuseni.

Vom propune şi adopta legi speciale, pentru a face zona Munţilor Apuseni atractivă pentru investitori din toate domeniile, realizând un deziderat despre care s-a tot vorbit, acela de a avea cea mai frumoasă zonă turistică din ţară.

Duminică, 11 decembrie, mergeţi la vot şi daţi un vot pentru viitorul copiilor voştri, pentru vârstnicii noştri, pentru dascăli, medici, pentru dezvoltarea judeţului Alba, pentru dezvoltarea zonei Apusenilor! Iubesc Munţii Apuseni! Iubesc România şi cred în această ţară!

Îndrăzniţi să credeţi în România şi VOTAŢI PSD! Votaţi cea mai bună echipă pentru Alba – profesionişti, cinstiţi şi dedicaţi oamenilor! Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!

Ioan Călin Andreş, primarul PSD al oraşului Cîmpeni, candidat PSD la Senatul României

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea