Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Mă oblig în fața dumneavoastră să fiu primarul pe care îl așteptați de mulți ani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vă scriu aceste rânduri deoarece cred că este nevoie să știți de ce consider că pot să administrez Alba Iulia ca PRIMAR. Eu, Clement Negruț, cunosc ca și dumneavoastră, și ca mulți alți albaiulieni problemele cu care se confruntă acest oraș. De ce doresc să devin PRIMARUL Albei Iulia? În primul rând pentru că pot, știu și vreau să mă implic în administrația locală. Apoi trebuie să vă spun că, spre deosebire de ceilalți candidați, nu am ocupat până acum nicio funcție în Primăria din Alba Iulia.

negrutAm muncit și am obținut rezultate în fiecare loc unde am activat. Am confirmat inclusiv prin construcția unui partid nou cu oameni tineri, care nu au mai făcut politică și sunt motivați nu de interese de grup ci de dorința de a face un lucru bun pentru comunitatea lor. Sunt sigur că v-ați săturat să vedeți aceleași fețe de 20 de ani în Primăria municipiului Alba Iulia. Sunt sigur că și dumneavoastră, la fel ca alți albaiulieni, la fel ca mine, v-ați săturat de aceleași vorbe frumoase care se spun doar în campania electorală, de fariseismul celor care vor să-și țină strâns funcția ocupată de prea mulți ani!

De aceea eu vă propun SCHIMBAREA! Nu vă propun o schimbare de dragul schimbării, ci vă propun o altă abordare a autorității publice față de cetățeanul contribuabil, vă propun sinceritate, onestitate, respect și grijă față de viața de zi cu zi a fiecăruia dintre dumneavoastră. Fiecare cetățean din Alba Iulia are dreptul la sănătate, de aceea cred că autoritatea locală trebuie să vegheze la sănătatea cetățenilor și să le-o asigure. Fiecare cetățean are dreptul la muncă, de aceea autoritatea locală trebuie să creeze facilitățile necesare pentru investiții și crearea de locuri de muncă. Fiecare cetățean are dreptul să trăiască într-un mediu curat și sănătos, de aceea gândul meu este de a transforma Alba Iulia dintr-un oraș gri, un oraș betonat, într-un oraș verde. Fiecare cetățean are dreptul să fie corect informat cu privire la cheltuirea banului public, de aceea voi avea grijă ca fiecare cetățean să cunoască modul în care sunt cheltuiți banii publici.

Ar mai fi multe lucruri pe care știu că le doriți, le cunosc foarte bine, de aceea eu, Clement Negruț, mă oblig în fața dumneavoastră, prin această scrisoare să fiu PRIMARUL pe care îl așteptați de mulți ani și să împlinesc toate așteptările dumneavoastră pentru Alba Iulia!

Cu respect, NEGRUȚ CLEMENT

Publicitate electorală PMP

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea