Ziarul Unirea

(P) Ioan Dîrzu: „Eu îndrăznesc să cred în România! Îndrăznește și tu!”

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an este una extrem de importantă pentru români. Suntem în fața unei mari provocări, care în 11 decembrie așteaptă răspunsul a milioane de români.

Prin votul lor, românii vor trebui să le dea un răspuns celor care afirmă cu tărie că pentru ei nu se poate face nimic. Că trebuie să le  spună copiilor lor că România, țara în care s-au născut, nu le poate oferi mai mult. Că suntem condamnați ca nație să fim “oaia neagră” a Uniunii Europene.

ELIT

Sunt convins că în 11 decembrie românii vor reacționa! Spun asta pentru că istoria recentă demonstrează că atunci când s-au simțit lezați și jigniți de o guvernare care s-a dovedit a fi împotriva lor, ca popor și ca națiune, românii au reacționat.

Nu putem permite unor miniștri sau unui prim-ministru aflat vremelnic la conducerea țării să ne jignească și să ne impună să credem că viitorul nostru și al copiilor noștri înseamnă sărăcie și deznădejde. Nu putem permite unor politicieni care pretind că îi reprezintă pe români în Parlament să răspundă la comenzile politice date de la Cotroceni și să dea bir cu fugiții din această instituție fundamentală a democrației, atunci când trebuie să voteze legi pentru binele românilor.

Îmi doresc ca această campanie electorală să fie o dezbatere pentru oameni și despre oameni. Iar noi, cei care suntem reprezentanții românilor în Parlamentul României, să avem curajul să îndrăznim să vedem dincolo de datele seci ale statisticilor și ale economiștilor.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Spun acest lucru pentru că în spatele acestor statistici suntem noi, cei care zi de zi încercăm să facem față vicisitudinilor vieții, cei care zi de zi venim în fața copiilor noștri și le cerem să îndrăznească să creadă în viitorul lor. Să îndrăznească să creadă în România!

Eu cred în România! Îndrăznește să crezi și tu!

Cu respect,
Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba
(Comandat de PSD Alba, CUI 11160007)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

COMUNICAT DE PRESĂ| Sorin Bumb: Este nevoie urgentă de un cadru legal care să permită punerea în valoare a patrimoniului UNESCO!

Astăzi am avut onoarea să iau parte la reuniunea organizată de Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților şi Senatului pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro