Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Ioan Dîrzu: „Eu îndrăznesc să cred în România! Îndrăznește și tu!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an este una extrem de importantă pentru români. Suntem în fața unei mari provocări, care în 11 decembrie așteaptă răspunsul a milioane de români.

Prin votul lor, românii vor trebui să le dea un răspuns celor care afirmă cu tărie că pentru ei nu se poate face nimic. Că trebuie să le  spună copiilor lor că România, țara în care s-au născut, nu le poate oferi mai mult. Că suntem condamnați ca nație să fim “oaia neagră” a Uniunii Europene.

Sunt convins că în 11 decembrie românii vor reacționa! Spun asta pentru că istoria recentă demonstrează că atunci când s-au simțit lezați și jigniți de o guvernare care s-a dovedit a fi împotriva lor, ca popor și ca națiune, românii au reacționat.

Nu putem permite unor miniștri sau unui prim-ministru aflat vremelnic la conducerea țării să ne jignească și să ne impună să credem că viitorul nostru și al copiilor noștri înseamnă sărăcie și deznădejde. Nu putem permite unor politicieni care pretind că îi reprezintă pe români în Parlament să răspundă la comenzile politice date de la Cotroceni și să dea bir cu fugiții din această instituție fundamentală a democrației, atunci când trebuie să voteze legi pentru binele românilor.

Îmi doresc ca această campanie electorală să fie o dezbatere pentru oameni și despre oameni. Iar noi, cei care suntem reprezentanții românilor în Parlamentul României, să avem curajul să îndrăznim să vedem dincolo de datele seci ale statisticilor și ale economiștilor.

Spun acest lucru pentru că în spatele acestor statistici suntem noi, cei care zi de zi încercăm să facem față vicisitudinilor vieții, cei care zi de zi venim în fața copiilor noștri și le cerem să îndrăznească să creadă în viitorul lor. Să îndrăznească să creadă în România!

Eu cred în România! Îndrăznește să crezi și tu!

Cu respect,
Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba
(Comandat de PSD Alba, CUI 11160007)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea