Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

(P) Apple va lansa un telefon „low-cost”, care seamănă cu iPhone 8, dar cu procesorul lui iPhone 11

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Chiar dacă abia a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, deja se zvonește că Apple pregătește un nou telefon. De data aceasta, pare să fie vorba despre un iPhone cu un preț redus, un succesor al lui iPhone SE.

Așadar, cine caută un iPhone bun, dar mai ieftin, poate să se pregătească: la începutul anului viitor ar trebui să apară iPhone SE2. Cel puțin asta susține analistul Apple Ming-Chi Kuo, de la TF Securities, conform publicației 9to5Mac.
Kuo susține că noul iPhone SE2 va arăta ca iPhone 8, dar va avea un procesor A13, similar cu cel de pe seria iPhone 11, și 3 GB de RAM. Va păstra butonul home și senzorul de amprentă Touch ID, urmând să targeteze clienții iPhone 6 care vor cele mai noi features de pe iOS 13, dar nu își permit sau nu vor să investească într-unul din modelele seriei iPhone 11.

Ultimul update de iOS, apărut luna trecută, este doar pentru modelele mai noi de iPhone 6S, inclusiv. Momentan, Apple are prețul telefoanelor iPhone 8 în jur de 450 de dolari, dar ar putea face iPhone SE2 chiar și mai accesibil. iPhone SE, apărut în 2016, avea o mulțime din specificațiile de top ale lui iPhone 6S, dar un preț mai redus, de doar 399 de dolari.
Link oferte iPhone 11

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Apple vrea, prin acest iPhone SE2 să atragă fanii Apple care vor să aibă iOS13, dar nu-și permit un telefon vârf de gamă. În plus, SE a fost unul dintre cele mai apreciate modele de iPhone, iar fanii săi tânjeau după un nou model de telefon compact cu asemenea caracteristici. Prin această mișcare, Apple încearcă să recupereze din terenul pierdut în fața competitorilor care produc și telefoane mid-range, cu specificații interesante, și care i-au „răpit” din cota de piață.
Încă nu se știe dacă noul iPhone SE2 va păstra display-ul de 4,7 inchi al lui iPhone 8. Originalul SE, cu display-ul de 4 inchi, a avut mult succes pentru că o mulțime de utilizatori Apple preferau un iPhone de dimensiuni compacte.

iPhone 11 – oferte: CLICK AICI PENTRU LINK
Decizia Apple de a „învia” modelul SE face parte dintr-o strategie de adaptare la noile realități ale pieței telefoanelor mobile. Utilizatorii de smartphone-uri au început să-și schimbe comportamentul, comparativ cu anii din urmă.
Consumatorii întârzie tot mai mult în a-și schimba telefonul mobil cu un model mai nou, cu preț mai ridicat, întrucât consideră că beneficiile noilor modele nu justifică cheltuiala.
iPhone 11 – oferte (LINK)

În ultimii ani, atât Apple și competitorii săi au ridicat constant prețurile telefoanelor lor mobile, mai ales ale flagship-urilor, ajungând la prețuri de peste 1000 de euro în mod obișnuit pentru un smartphone. Drept urmare, marii producători de telefoane mobile s-au lovit de o scădere a vânzărilor și de o reticență a pieței față de constanta creștere a prețurilor (e adevărat, odată cu performanțele device-urilor).
În 2019, vânzările telefoanelor mobile au început să scadă, cu aproape 10% în China și în SUA, două dintre cele mai importante piețe. La nivel mondial, scăderea e de doar 2%, până la 1,4 miliarde de telefoane mobile cumpărate anual. Anul trecut, pentru prima dată în istorie, vânzările de smartphone-uri au scăzut, cu procente între 2 și 4%, iar tendința continuă și în acest an.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului închise Săptămâna care urmează după Paște este o perioadă de împlinire sufletească, cea mai curată și mai frumoasă perioadă a calendarului bisericest, numită de către preoți și „Raiul anului bisericesc”, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea