(P) Află cum îți poți transpune viziunea în practică în industria Automotive!

Paul Voicu - Primar 2020

Ești în căutarea jobului perfect? Star Transmission îți oferă noi oportunități de carieră!

Ești absolvent de inginerie, pasionat de proiectare? Ai o gândire „out of the box” și înclinații spre inovare și dezvoltare, dar te-ai lovit de rutină?

ELIT

Aceasta este oportunitatea ta de a te dezvolta. Alătură-te echipei noastre de specialiști vizionari din cadrul Centrului de Tehnologii din Cugir, unde vei avea ocazia de a dezvolta prototipuri, dispozitive mecanice și linii de montaj.

Care sunt cerințele postului?

Mihail David - 2020

Studii superioare tehnice de specialitate. Limba engleza la nivel conversational. Cunoștințe temeinice în următoarele domenii: studiul  materialelor, rezistența materialelor,  toleranțe și ajustaje, organe de mașini , tratamente termice şi dispozitive, precum si in utilizarea aplicatiilor CAD. Limba Germană și experiența profesională în domeniul tehnic pot constitui un avantaj.

Crezi că eşti candidatul ideal? Află mai multe detalii despre acest post: Aici!

Lista completă cu oportunitățile de carieră o poți găsi pe:  www.stcu.ro/cariera/

De ce Star Transmission? 

Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Star Transmission este subsidiară a Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul   www.stcu.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...