Ovidiu Jidveian și consilierii susținuți de ALDE și-au depus candidaturile la Primăria Alba Iulia. Probabil, cea mai tânără echipă

Ovidiu Jidveian (35 de ani) și cei 27 de consilieri susținuți de ALDE și-au depus, luni, candidaturile la Primăria Alba Iulia.

Candidatul ALDE, Ovidiu Jidveian, a declarat că intră în cursa pentru fotoliul de primar alături de cea mai tânără echipă de consilieri locali, media de vârstă fiind de 38 de ani, iar media de vârstă a primilor 10 este de sub 34 de ani.

ELIT

”Candidez cu încrederea că politica poate fi făcută și altfel, într-un mod benevol pentru societate și cu speranța că a sosit momentul ca societatea să aleagă modelul de politician tânăr și serios. Am în spate o echipă de tineri care vor sa depășească barierele generației care a condus în ultimii 25 de ani destinele noastre și o echipa care vrea să construiască un viitor mai bun pentru albaiulieni”, a spus Jidveian.

Acesta a strâns peste 900 de semnături și mizează pe minim cinci locuri eligibile în Consiliul Local Alba Iulia.

”Majoritatea celor care au semnat ne-au susținut, natural, în locurile special amenajate, așa zisele corturi de semnături, și credem că este cea mai sinceră forma de susținere a unui candidat din partea electoratului”, a adăugat Jidveian.

ADEZIUNE PLUS

Lista de consilieri susținută de ALDE:

 1. Ovidiu Jidveian
 2. Marius Popescu
 3. Bogdan Lazăr
 4. Daniel Mărginean
 5. Ovidiu Vonica
 6. Constantin Talpaș
 7. Diana Miclea
 8. Paula Hauca
 9. Maria Valeria Liteanu
 10. Cristina Avram
 11. Pompiliu Forda
 12. Maria Sima
 13. Nemes Ionuț
 14. Luminița Filip
 15. Andreea Floriciu
 16. Leontin Tibacov
 17. Cosmin Arion
 18. Vasilica Ramona Gombos
 19. Ancuța Mărginean
 20. Potopea Chirilă
 21. Laura Oprean
 22. Marincaș Ion
 23. Bugneru Constantin
 24. Andreea Opincariu
 25. Elisabeta Manciulea
 26. Ilie Folea
 27. Monica Popescu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului” Am încredere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

pilu 25 aprilie 2016 at 18:53

Toti cei de pe lista au carnet de partid ? Eu nu cred. Am impresia ca lista propusa este egala cu numarul membrilor de partid.

dolfi 25 aprilie 2016 at 19:12

is bune listele astea… ca daca castiga alegerile si fura ca restu’ avem numele lor sa le-aprindem cate-o lumanare la morti.

Tudor 25 aprilie 2016 at 19:17

Buna echipa ! Succes !

Valeria 25 aprilie 2016 at 19:57

Ma bucura preocuparea pentru soarta ALDE Alba -Iulia. E un semn ca exista si o miscare sociala si politica diferita de cele deja impamantenite. Daca niste oameni neinregimentati politic au decis sa se implice e un semn de revigorare pentru viitorul urbei. Liderii fac diferenta, oamenii fac diferenta. Apreciez decenta si bunul simt, bataliile castigate onest. Cred ca merita sa existe si oameni diferiti pe scena politica, mai ales ca deocamdata Constitutia Romaniei ne garanteaza dreptul de afiliere si de libera exprimare. Daca 20 de oameni se afiliaza pentru a sustine o idee, nu cred ca trebuie anihilati, doar pentru ca alti indivizi gandesc diferit. E dreptul fiecaruia dintre noi sa selectam prin vot oamenii in care avem incredere.

Marian 26 aprilie 2016 at 8:17

Of, of! Ovidiu, nu prea ai nororc…politic ! Cum sa iti depui candidatura si principala preocupare a oamenilor din jurul tau e sa se tina de buzunarele de la pantaloni sau mai rau sa isi verifice mesajele pe telefonul mobil? Daca ei sunt cei care ne vor reprezenta…

necunoscutii 26 aprilie 2016 at 10:49

O lista plina de necunoscuti, pe care doar un necunoscut ar vota-o! Idei liberale fara succes, impuse unui partid (PC) la care nici membrii mai vechi nu mai merg la vot. Unii deja si-au dat demisia, tocmai pentru ideile venite de aiurea de sus, dar nu inaite sa-si fi pus familia pe posturi si a-si fi completat pensiile cu functii si venituri caldute.

De vorba ! 26 aprilie 2016 at 13:37

Ce sa mai ……………… ! Coloana vertebrala Jidveiene iti este rupta de Dirzu , cat despre lesa acesta este la Lazar !!! Vai de capul tau abia astept alegerile si nu numai , ce o sa fie dupa !

Comentariile sunt oprite