Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ovidiu Jidveian: Mulţumesc tuturor celor care au crezut în proiectul meu politic şi le promit că el nu se va opri aici!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care le poţi întâlni în viaţa unui om politic se leagă de ideea de a explica şi de a-ţi explica, în măsura în care poţi, cum să câştigi clar lupta într-un colegiu electoral şi cu toate acestea, legitim fiind pentru foarte mulţi oameni, să nu ajungi acolo unde ţi-ai propus. Am fost învins la “masa verde”, de către un sistem electoral inept dar care, în realitate, a convenit tuturor formaţiunilor politice pentru că a permis redimensionarea unui Parlament cu o imagine publică făcută ţăndări. Am câştigat însă încrederea a peste 11.000 de oameni dintr-un colegiu care evident şi-a dorit, în mare măsură, un alt tip de politician în Camera Deputaţilor. Acest aspect relevant pentru o carieră politică îmi dă încredere în paşii pe care trebuie să îi fac în continuare pentru susţinerea unor idei care să schimbe viaţa comunităţilor cărora le-am cerut votul. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi nu o fac în dulcele stil clasic de campanie electorală sau pentru că aşa dă bine la ziar. Vă mulţumesc pentru încrederea acordată unui proiect politic care trebuie să continue indiferent de poziţia mea din săptămânile care urmează. Vreau să mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost aproape într-o campanie electorală în care am încercat, şi sper că am şi reuşit, să promovez acele idei care pot genera o discuţie reală despre situaţia complicată în care ne aflăm cu toţii. În esenţă le mulţumesc acelora care au puternica credinţă că se poate face mai mult decât până acum, dar şi celor care nu m-au votat pentru că mi-au dat posibilitatea unei introspecţii care îmi va servi în viitoarele confruntări politice.
Guvernul USL, cel care va contura din punct de vedere politic viitorii ani, are obligaţia să sprijine proiectele de infrastructură care privesc Sebeşul, are obligaţia de a dezvolta zona urbană Blaj şi de a sprijini, în general vorbind, un colegiu care înseamnă foarte mult pentru mine, ca tânăr politician. Încărcătura celor peste 11.000 de voturi obţinute mă obligă să vorbesc răspicat despre necesitatea dezvoltării zonei. Sunt convins, aşa cum am fost întotdeauna, că oamenii aşteaptă proiecte care să îi ajute să se dezvolte, nu o teorie despre o lege electorală care îi avantajează uneori pe cei care pierd. Demersul meu pentru generarea unor comunităţi dezvoltate nu se opreşte odată cu încheierea acestor alegeri şi le transmit celor care cred că misiunea noastră e doar să aşteptăm viitoarele alegeri, că ne aşteaptă câţiva ani de muncă serioasă pentru a îndrepta jaful şi corupţia generată de PDL. Oameni buni, vă doresc tuturor sărbători fericite şi un an 2013 mai bun decât anii care au trecut, pentru că meritaţi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea