Rămâi conectat

Curier Județean

Ordine de protecție și dosare penale pentru un bărbat care și-ar fi amenințat soția și unul care și-ar fi agresat fratele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ordine de protecție și dosare penale pentru un bărbat care și-ar fi amenințat soția și unul care și-ar fi agresat fratele

Doi bărbați din Alba s-au ales cu ordine de protecție și dosare penale, după ce unul din aceștia și-ar fi amenințat soția, iar celălalt și-ar fi agresat fratele.

Polițiștii din Câmpeni au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru amenințare.

La data de 19 octombrie 2021, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către o femeie, de 49 de ani, din oraș, cu privire la faptul că a fost amenințată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul în vârstă de 52 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

La data de 19 octombrie 2021, în jurul orei 21.00, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit pentru aplanarea unui scandal în care au fost implicați doi frați din comuna Fărău.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 53 de ani, din comuna Fărău, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi provocat un scandal și l-ar fi agresat pe fratele său, în vârstă de 43 de ani.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 53 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Acesta este cercetat pentru violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea