Rămâi conectat

Curier Județean

Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 51 de ani, care și-ar fi amenințat soția

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 51 de ani, care și-ar fi amenințat soția

La data de 14 septembrie 2022, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată de o femeie de 49 de ani, din Zlatna, cu privire la faptul că soțul său a amenințat-o.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 13 septembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, ar fi provocat un scandal la locuința comună din Zlatna, împrejurare în care și-ar fi amenințat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea