Rămâi conectat

Politică Administrație

Ordin de la Orban: ”Creșteți capacitatea de testare și numărul de paturi de la ATI”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ordin de la Orban: ”Creșteți capacitatea de testare și numărul de paturi de la ATI”

România a depășit 3.000 de cazuri noi de coronavirus zilnic, iar situația din spitale este critică. Ludovic Orban, ieșit din autoizolare, a dat ordin ministrului Sănătății să crească numărul de paturi în spitale, îndeosebi la ATI, precum și mărirea capacității de testare.

”Solicit o mobilizare exemplară a tuturor ministerelor. Domnule ministru Tătaru, creșteți capacitatea de testare, numărul de paturi de la ATI și numărul de paturi cazuri intermediare, pentru cei care vor să se trateze în spital și nu vor să se carantineze la domiciliu.

DSP trebuie monitorizate mai atent. DSP să urmărească, să monitorizeze pacienții, să monitorizeze și medicii de familie, pentru că nu pot doar medicii din spitalele de COVID și suport COVID. Insistați pe anchetele epidemiologice, cum am fost și eu. Chestiunea asta trebuie urmărită cu mare atenție.

În comunicarea publică trebuie să fim foarte clar. Cu cât controlăm mai bine virusul, cu atât viața este mai norma.”, a declarat Ludovic Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea