Rămâi conectat

Actualitate

Orban l-ar putea da JOS pe Cîțu din funcția de premier, dacă va câștiga alegerile interne PNL: „Asta e cea mai probabilă evoluţie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban afirmă, întrebat fiind despre ipoteza revenirii în fruntea Guvernului, dacă va câştiga alegerile din partid, că „asta e cea mai probabilă evoluţie după Congresul PNL din 25 septembrie”, relatează News.ro.

„Asta e cea mai probabilă evoluţie după Congresul PNL din 25 septembrie. Pentru mine, cartea de vizită a Partidului Naţional Liberal în următorii ani, până la alegerile care vor fi toate în 2024, este performanţa la guvernare, măsura în care Guvernul are capacitatea de a fructifica toate oportunităţile pe care le avem în perioada asta”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o emisiune la postul B1TV.

Întrebat cum vede o revenire la Guvern, Orban nu a dat un răspuns concret privind modalitatea tehnică în care ar prelua funcţia de prim ministru, însă a arătat că „preşedintele fiind responsabil, este posibil să se ajungă la nevoia ca preşedintele PNL să preia poziţia de premier”.

În ceea ce priveşte ideea unei candidaturi a preşedintelui PNL pentru alegerile prezidenţiale, Orban a afirmat: „Eu nu cred că un om serios, responsabil, un om care e onest, sincer faţă de public putea să facă pe niznaiul şi să nu răspundă la această întrebare sau să dea un non-răspuns”.

Întrebat săptămâna trecută, într-o emisiune televizată, dacă vizează o candidatură la funcţia supremă în stat, contracandidatul lui Orban, Florin Cîţu, a răspuns: „Pas cu pas”.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere de 10.000 de lei pentru românii care locuiesc la curte: Cum se pot obține banii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vouchere de 10.000 de lei pentru românii care locuiesc la curte: Cum se pot obține banii Un program inițiat de stat ar putea să vină în sprijinul oamenilor care stau la curte. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a vorbit despre proiect și cum ar putea românii să intre în posesia voucherelor în valoare de 10.000 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea