Rămâi conectat

Ştirea zilei

Opt persoane au fost rănite în trei accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lIeri, în jurul orei 12.20, în centrul municipiului Aiud s-a produs un accident rutier în care au fost rănite două persoane. Un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă pe care se aflau două persoane. Cei doi ocupanţi ai motocicletei au fost răniţi în urma impactului, fiind transportaţi la Spitalul Aiud. Traficul a fost blocat pe un sens de mers aproximativ o jumătate de oră.
lLa interval de aproape o oră, tot ieri s-a produs un accident între Sebeş şi Daia Română, pe DJ 67K. În accident au fost implicate două autoturisme mici iar trei victime au fost transportate la Spitalul Sebeş pentru îngrijiri medicale. Poliţia rutieră s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.
lÎn jurul orei 15.30, pe DN 1, la limita cu judeţul Sibiu s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate un TIR, un camion şi o maşină mică. Pentru scoaterea victimelor din maşina mică a fost necesară intervenţia unui echipaj al SMURD Alba. Se pare că în maşina mică, cea mai grav afectată de accident, se afla o familie cu un bebeluş. Mama şi copilul au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spitalul din Sebeş. Pompierii au fost nevoiţi să taie maşina pentru a-l scoate afară pe şoferul maşinii mici, aflat în stare de inconştienţă. În cauză, poliţia efectuează cercetări. DN 1 a rămas blocat mai multe zeci de minute. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea