Rămâi conectat

Ştirea zilei

Opt angajaţi ai Casei de Asigurări de Sănătate Alba îşi vor pierde locul de muncă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Valul restructurărilor bugetare a lovit şi Casa de Asigurări de Sănătate Alba. Conform unei ordonanţe de urgenţă publicată în Monitorul Oficial la nivelul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi casele de asigurări judeţene s-a impus stabilirea unei noi organigrame. Practic, a fost stabilit un număr maxim de 3.040 de posturi pentru întreaga ţară, astfel încât casele de asigurări de sănătate să se poată încadra în sumele alocate pentru cheltuielile de personal în sistemul de asigurări sociale de sănătate. Drept urmare, aşa cum ne-a confirmat preşedinte – director general al Casei de Asigurări de Sănătate Alba, ec. Gheorghe Ştef, la nivelul instituţiei numărul de posturi a fost redus cu 8, ceea ce reprezintă aproximativ 12%. Disponibilizarea celor opt angajaţi se va face în luna decembrie, restructurările vizând toate compartimentele. Încetarea contractelor de muncă sau a raporturilor de serviciu ale personalului din sistemul de asigurări sociale de sănătate, ca urmare a reducerii numărului maxim de posturi, se va face cu respectarea procedurilor legale şi a termenelor de preaviz aplicabile fiecărei categorii de personal. Prin această restructurare, aşa cum ne-a precizat ec. Gheorghe Ştef, activitatea Casei de Asigurări de Sănătate Alba nu va avea de suferit. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Explozie de culori de 1 Decembrie, la Alba Iulia: Foc de artificii pe timp de zi, de Ziua Națională a României

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

VIDEO| Explozie de culori de 1 Decembrie, la Alba Iulia: Foc de artificii pe timp de zi, de Ziua Națională a României

Pe data de 1 Decembrie, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia, s-a desfășurat un eveniment deosebit – focul de artificii pe timp de zi. Începând cu ora 12:20, în Piața Tricolorului, cerul Cetății Unirii a fost luminat de un impresionant foc de artificii timp de câteva minute.

Pentru locuitorii din Alba Iulia, aceasta a fost a treia oară când au avut privilegiul să se bucure de un astfel de spectacol de artificii diurn.

CITEȘTE ȘI: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Artificiile cu fum, special concepute pentru a fi utilizate în timpul zilei, au contribuit la crearea unui spectacol vibrant de culoare și sunet în atmosfera din jurul Catedralei Încoronării.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare