Rămâi conectat

Actualitate

Oportunităţi pentru cugirenii care doresc să devină agenţi de securitate sau lucrători în comerţ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comargo Busines School din Cluj-Napoca, furnizor naţional acreditat de formare şi calificare profesională a lansat un program care organizează cursuri de perfecţionare şi specializare în mai multe domenii de activitate. Prezenţi la Cugir, în urmă cu câteva zile, reprezentanţii firmei clujene au anunţat deschiderea, începând cu luna aprilie 2013, a sesiunii de înscrieri la cursurile: Agent de Securitate şi Lucrător în Comerţ.

Cursul pentru Agenţi de Securitate este autorizat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări, are o durată de desfăşurare de 3 luni (pregătire teoretică şi practică), la final, participanţii urmând să susţină examenul de absolvire în prezenţa  comisiei formată din reprezentanţi ai ANC şi Poliţia Romană. Diploma obţinută în urma absolvirii cursului este emisă de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării Tineretului şi Sportului. Atestatul de Agent de Securitate se obţine direct de la poliţie şi va fi ridicat personal de fiecare absolvent.

În ceea ce priveşte cursul – Lucrător în Comerţ acesta are o durată tot de 3 luni de pregătire teoretică şi practică este autorizat de către Consiliu Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA). La final, toţi participanţii vor susţine examenul în prezenţa comisiei formată de reprezentanţii CNFPA. Diploma obţinută în urma absolvirii cursului este recunoscută de către MMFPS şi MECTS, absolvenţii fiind certificaţi şi ca formatori, în conformitate cu Clasificarea Ocupaţiilor din România.

Relaţii şi înscrieri, pentru lucrători în comerţ: Ţel. 0745-66.45.40; Fax: 0264-446.156. Pentru Agenţi Securitate: Ţel: 0747-131825. Fax: o264-446.156.  (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea