OPINIE| Prima zi de carantină în Alba Iulia. Mihai Coșer: „Am intrat în oraș cam cum intram, în vremurile bune, în primărie. Fără să mă-ntrebe cineva, ceva”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Marți, 17 noiembrie, a fost prima zi de carantină pentru locuitorii municipiului Alba Iulia. Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Mihai Coșer, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, face o radiografie a acestei prime zile în care s-au aplicat noile restricții de circulație.

„Am intrat în oraș cam cum intram, în vremurile bune, în primărie. Fără să mă-ntrebe cineva, ceva. Am bănuit că e un model de carantină bazat pe bun simț, în care oamenii, responsabili, oferă polițistului, la filtrul minciunilor, câte 5 declarații să-și aleagă el unde merge fiecare. Loganii s-au prins și nu vor să pună multe întrebări.

USR - Alegeri parlamentare 2020

M-aș fi așteptat, măcar, ca niște USR-iști în pauză de scandal intern să stea în drum cu pancarte și mesaje clare de la Dan „N-avem nicio vină, că e carantină”. Nici asta.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În schimb, la Dedeman plin. Ori era promoție la vata de izolat, de care e atâta nevoie să te poți izola cu familia, ori erau în practică toți studenții de la TCM, secția șuruburi.

Oricum, în față, era ca pe plajă la Costinești. La Mall, tot ca pe plajă, dar una virgină. Că încă nu e nevoie de cizme pentru Moș Nicolae și nu s-a gândit nimeni să scrie-n declarație că are programare la fotoliul de masaj.

Unul stă deschis degeaba, cu angajați torturați de plictiseală, iar celălalt duduie de sănătate, pe încasări. Nu știu nimic de la supermarket-uri”, a scris Mihai Coșer, în mesajul său postat în mediul online.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419