Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

OPINIE| Prima zi de carantină în Alba Iulia. Mihai Coșer: „Am intrat în oraș cam cum intram, în vremurile bune, în primărie. Fără să mă-ntrebe cineva, ceva”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 17 noiembrie, a fost prima zi de carantină pentru locuitorii municipiului Alba Iulia. Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Mihai Coșer, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, face o radiografie a acestei prime zile în care s-au aplicat noile restricții de circulație.

„Am intrat în oraș cam cum intram, în vremurile bune, în primărie. Fără să mă-ntrebe cineva, ceva. Am bănuit că e un model de carantină bazat pe bun simț, în care oamenii, responsabili, oferă polițistului, la filtrul minciunilor, câte 5 declarații să-și aleagă el unde merge fiecare. Loganii s-au prins și nu vor să pună multe întrebări.

M-aș fi așteptat, măcar, ca niște USR-iști în pauză de scandal intern să stea în drum cu pancarte și mesaje clare de la Dan „N-avem nicio vină, că e carantină”. Nici asta.

În schimb, la Dedeman plin. Ori era promoție la vata de izolat, de care e atâta nevoie să te poți izola cu familia, ori erau în practică toți studenții de la TCM, secția șuruburi.

Oricum, în față, era ca pe plajă la Costinești. La Mall, tot ca pe plajă, dar una virgină. Că încă nu e nevoie de cizme pentru Moș Nicolae și nu s-a gândit nimeni să scrie-n declarație că are programare la fotoliul de masaj.

Unul stă deschis degeaba, cu angajați torturați de plictiseală, iar celălalt duduie de sănătate, pe încasări. Nu știu nimic de la supermarket-uri”, a scris Mihai Coșer, în mesajul său postat în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea