Rămâi conectat

Politică Administrație

Operații de cataractă cu metode moderne, la Spitalul din Alba Iulia. Costul pacientului, în jur de 1.000 lei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Spital Alba Iulia02Din aprilie 2012 și până în prezent, la secția de Oftalmologie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia s-au realizat peste 300 de operații de cataractă, cu cele mai moderne metode din lume, potrivit dr. Cristina Galoș.

Operațiile au fost realizate fără anestezie, prin tehnica facoemulsificării: aspirarea conținutului cristalinian cu ultrasunete printr-o incizie de doi milimetri și implantarea unui cristalin artificial, printr-o incizie, la fel, de doi milimetri.

Costurile sunt suportate de Casa de asigurări și de pacient, care plătește implantul parțial, în jur de 1.000 de lei.

”Spitalul din Alba Iulia are servicii calitative mai ridicate decât unele clinici private sau centre universitare. Un caz poate fi rezolvat în Spitalul Județean pe mai multe specializări. Printre care și oftalmologie. Lumea nu are o sursă de informare să analizeze. Prețurile de la Spitalul din Alba Iulia sunt mult mai scăzute decât în alte centre”, a completat directorul DSP Alba, Horea Timiș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea