Rămâi conectat

Curier Județean

Olimpia Aiud a pierdut la Sântimbru în etapa a 25-a a Ligii a IV-a şi e aproape retrogradată!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primul meci al etapei a 25-a a Ligii a IV-a Alba Viitorul Sântimbru – Olimpia Aiud scor 1-0 (1-0). Unicul gol a fost marcat de Pisoiu (36), golgheterul gazdelor.

Ameninţată cu retrogradarea, gruparea din Aiud trebuia să realizeze astăzi primul succes extern din acest campionat, pentru a mai face calcule de salvare. Olimpia se prezintă modest pe terenuri străine, a scos numai două puncte afară (Baia de Arieş şi Teiuş), la Sântimbru înregistrând al 7-lea eşec consecutiv în deplasare!

Runda mai continuă cu jocurile: *astăzi, la ora 18.00: Europa Alba Iulia – Arieşul Apuseni Baia de Arieş, Sportul Sebeş – Cuprirom Abrud, CS Ocna Mureş – FC Cugir, în cele trei fiind 0-0 în minutul 40; *duminică, 6 mai, ora 11.30: CIL Blaj – CSO Cugir (0-5), Rapid CFR Teiuş – Viitorul Unirea (1-0), Flamura Rădeşti – Performanţa Alba Iulia (1-9); ora 18.00: Dalia Sport Daia Română – Metalul Aiud (1-2).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea