Rămâi conectat

Curier Județean

Olimpia Aiud a pierdut la Sântimbru în etapa a 25-a a Ligii a IV-a şi e aproape retrogradată!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În primul meci al etapei a 25-a a Ligii a IV-a Alba Viitorul Sântimbru – Olimpia Aiud scor 1-0 (1-0). Unicul gol a fost marcat de Pisoiu (36), golgheterul gazdelor.

Ameninţată cu retrogradarea, gruparea din Aiud trebuia să realizeze astăzi primul succes extern din acest campionat, pentru a mai face calcule de salvare. Olimpia se prezintă modest pe terenuri străine, a scos numai două puncte afară (Baia de Arieş şi Teiuş), la Sântimbru înregistrând al 7-lea eşec consecutiv în deplasare!

Runda mai continuă cu jocurile: *astăzi, la ora 18.00: Europa Alba Iulia – Arieşul Apuseni Baia de Arieş, Sportul Sebeş – Cuprirom Abrud, CS Ocna Mureş – FC Cugir, în cele trei fiind 0-0 în minutul 40; *duminică, 6 mai, ora 11.30: CIL Blaj – CSO Cugir (0-5), Rapid CFR Teiuş – Viitorul Unirea (1-0), Flamura Rădeşti – Performanţa Alba Iulia (1-9); ora 18.00: Dalia Sport Daia Română – Metalul Aiud (1-2).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Activități de informare și prevenție desfășurate de jandarmi și ANITP, în Piața Cetății din Alba Iulia: Siguranța publică, prevenirea traficului de persoane și respectul pentru lege, priorități pentru forțele de ordine

Bera Larisa

Publicat

în

Activități de informare și prevenție desfășurate de jandarmi și ANITP, în Piața Cetății din Alba Iulia: Siguranța publică, prevenirea traficului de persoane și respectul pentru lege, priorități pentru forțele de ordine În contextul mini-vacanței prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, împreună cu polițiștii și reprezentanții ANITP, am desfășurat ieri, 16 august, activități de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea