Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Oficiile poştale din Zlatna şi Baia de Arieş s-au mutat în sedii noi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    La sfârşitul săptămânii trecute, la Zlatna şi Baia de Arieş a avut loc inaugurarea noilor sedii ale oficiilor poştale orăşeneşti, pe care Poşta Română le-a închiriat pe termen lung şi la tarife convenabile. Din partea Companiei Naţionale Poşta Română au participat directorul executiv Mioara Pribescu, Olimpiu Constantin – directorul Direcţiei Regionale de Poştă Braşov, căreia i se subordonează şi Oficiul Judeţean de Poştă Alba, Nicolae Albu – directorul operaţional al OJP Alba, alţi repezentanţi ai Poştei Române din judeţele arondate DRP Braşov. Bineînţeles, nu au lipsit diriginţii celor două oficii – Floare Deva (Zlatna) şi Eugen Bendea (Baia de Arieş), alături de poştaşi şi oficianţi. Totodată, au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale, conducerea Instituţiei Prefectului, primarii Silviu Ponoran, respectiv Gheorghe Bora, dar şi parlamentarii Alexandru Pereş, la Zlatna şi Corneliu Olar, la Baia de Arieş. Cu acest prilej au avut loc slujbe de sfinţire a celor două noi sedii şi de binecuvântare a personalului angajat la oficiile poştale.
Oficiul Poştal Zlatna s-a mutat dintr-un spaţiu imens într-un sediu mai mic, dar cochet din centrul oraşului, vizavi de Grupul Şcolar „Corneliu Medrea”. Clădirea a fost construită cu sprijinul proprietarului Cosmin Roşca şi dispune de strictul necesar desfăşurării activităţii specifice, fiind dotată cu mobilierul comandat de reprezentanţii Poştei Române.
La Baia de Arieş, evenimentul festiv a avut loc chiar cu prilejul aniversării zilei de naştere a primarului, iar oficiul poştal este amplasat într-un fost magazin din apropierea primăriei. Aici, deputatul Corneliu Olar a spus că poştaşul se numără printre oamenii importanţi ai unei comunităţi, motiv pentru care la Horea chipul poştaşului Iulius Nicolae a fost sculptat în gardul din lemn care împrejmuieşte sediul primăriei. El a mulţumit totodată conducerii Poştei Române că a păstrat întreg personalul oficiilor poştale din Apuseni când s-a pus problema restructurării personalului companiei. „S-a schimbat atitudinea publicului faţă de noi, oamenii sunt mulţumiţi, iar acum trebuie doar să ne ridicăm la nivelul condiţiilor pe care le avem”, a spus dirigintele poştal Eugen Bendea, care a cerut şefilor ierarhici să facă demersurile necesare pentru ca Poşta Română să poată comercializa şi roviniete.
Directorul DRP Braşov, Olimpiu Constantin, le-a cerut angajaţilor celor două oficii să dubleze încasările în termen de un an de zile, prin îmbunătăţirea atitudinii faţă de clienţi. Directorul executiv al CN Poşta Română, Mioara Pribescu, le-a transmis o veste bună poştaşilor că de luna viitoare se va renunţa la ziua liberă neplătită şi angajaţii îşi vor primi din nou salariile întregi, apelând totodată la sprijinul autorităţilor pentru ca activitatea oficiilor poştale să meargă tot mai bine. Poştaşii au fost felicitaţi de toată lumea, cu toţii transmiţându-le multă sănătate şi succes în activitatea viitoare.

Robert GHERGU

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 18 mai 2024, în Transilvania și la munte: Zile ploioase, urmate de caniculă, de la mijlocul lunii. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 18 mai 2024, în Transilvania și la munte: Zile ploioase, urmate de caniculă, de la mijlocul lunii. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni Meteorologii anticipează o încălzire considerabilă a temperaturilor, ajungând până la 28 de grade Celsius după 15 mai. De asemenea, se așteaptă ploi abundente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea