Rămâi conectat

Actualitate

OFICIAL| Date INSP: Câți români s-au infectat cu coronavirus după vaccinarea cu PRIMA DOZĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL| Date INSP: Câți români s-au infectat cu coronavirus după vaccinarea cu PRIMA DOZĂ

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează că, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID până la 31 iulie, 23.784 de persoane au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 după administrarea primei doze.

Acestea reprezintă 0,47% din totalul persoanelor care au primit prima doză de vaccin.

„În perioada 27 decembrie 2020 – 31 iulie 2021, la un număr de 497 persoane (2,09% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea primei doze de vaccin) a survenit decesul. Niciunul dintre decese nu s-a datorat vaccinării”, transmis INSP.

Potrivit sursei citate, în acelaşi interval de timp, 5.354 persoane, reprezentând 0,11% din totalul celor vaccinate cu doza a doua, au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2.

Dintre acestea, în cazul a 113 (2,11% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin) a survenit decesul. „Niciunul dintre decese nu s-a datorat vaccinării”, indică INSP.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea