Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL: Bărbatul din Ciuruleasa, confirmat POZITIV cu noul coronavirus. Este al patrulea caz din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Alba, a fost adus, în noaptea de 29 spre 30 martie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia în urma unui transfer intraspitalicesc de la Spitalul Orășenesc Abrud.

Pacientul era febril și a fost internat în compartimentul dermatovenerologie, din cadrul secției de boli infecțioase, special amenajat pentru cazurile COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).a

I-au fost fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 care au fost analizate în cadrul laboratorului Direcției de Sănătate Publică Alba. Rezultatul testării, în cazul său, din data de 30.03.2020, a fost pozitiv.

Bărbatul se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale și primește tratament și îngrijiri medicale de specialitate.

Conform anchetei epidemiologice, bărbatul nu a călătorit într-o zonă afectată de COVID-19 și nu a venit în contact cu o persoană confirmată cu această boală.

Acesta este al treilea caz de COVID-19 internat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. La această oră, la SJU Alba Iulia, se află internați doi pacienți infectați cu noul coronavirus, unul fiind declarat vindecat și externat.

Îi rugăm pe toți cetățenii județului Alba să respecte cu strictețe recomandările și măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și ale autorităților implicate în combaterea pandemiei COVID-19.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea