Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Oferte de joburi pentru români în Germania şi Israel

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 1.000 de muncitori în construcţii sunt aşteptaţi în Israel la începutul lui 2012, iar în Germania se caută studenţi care pot lucra în hoteluri, restaurante sau în agricultură

    Dacă ştiţi limba germană, sunteţi studenţi sau masteranzi şi doriţi să lucraţi anul viitor în Germania, în vacanţa de vară, aveţi la dispoziţie 150 de locuri. Acestea sunt disponibile în agricultură, gastronomie, hoteluri şi curăţenie clădiri, iar salariile variază între 800 şi 1.000 de euro pe lună.
În Israel, în schimb, se caută aproximativ 1.000 de muncitori pentru construcţii, a căror selecţie va începe în scurt timp.
lCum se fac recrutările
Pentru a participa la selecţia pentru Germania, studenţii interesaţi trebuie să ştie că se cer cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană (studiu cel puţin 3 ani). „Verificarea cunoştinţelor de germană se va face în scris, prin completarea unui chestionar, în limba germană, şi oral, prin participarea la un interviu”, detaliază reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană se desfăşoară până pe 16.12.2011, între orele 9.00-15.00, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES, strada Avalanşei nr. 20-22, Bucureşti. Informaţii suplimentare la 021.311.07.73 sau pe www.anofm.ro.
În ceea ce priveşte locurile de muncă din Israel, procesul de selectare a celor 1.000 de lucrători se va face în România. „Agenţiile locale vor face o bază de date. Cei interesaţi sunt invitaţi să-şi depună CV-ul la agenţiile de ocupare a forţei de muncă şi vor fi sunaţi”, recomandă reprezentaţii Ministerului Muncii. (A.D.)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea