Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Oferta verii 2011 la Geoagiu Băi: tratament naturist cu… haşiş pentru reumatism

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ofiţerii B.C.C.O. Alba-Iulia – S.C.C.O. Hunedoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara investighează membrii unei grupări infracţionale organizată, suspecţi de trafic de droguri de risc, care acţionau pe raza municipiului Orăştie şi a staţiunii Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara.
Din investigaţii a rezultat faptul că, în cursul anului curent, gruparea a introdus în ţară şi a comercializat mai multe kilograme de haşiş (răşină de cannabis) droguri pe care le-ar fi procurat şi transportat din Spania. În 30 iunie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. şi cu sprijinul luptătorilor S.I.R. din cadrul I.P.J. Hunedoara şi al ofiţerilor D.G.I.P.I, au organizat o actiune pe raza municipiilor Orăştie, Hunedoara, Deva şi a staţiunii turistice Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara, fiind efectuate 12 percheziţii domiciliare la locuinţele a zece suspecţi, toţi din judeţul Hunedoara. De asemenea, au mai fost aduse din Penitenciarul Bârcea Mare la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara două persoane private de libertate. În urma efectuării percheziţiilor asupra a doi dintre deţinuţi, au fost găsite aproximativ şapte grame rezină de canabis (pulbere uscată de cannabis).
Au fost găsite îngropate în pământ, în staţiunea Geoagiu-Băi, aproximativ 150 grame haşis, destinate comercializării. Haşişul comercializat pe raza municipiului Orăştie a fost adus din Spania şi oferit consumatorilor contra sumei de 20 de lei/gram. În cursul lunii iunie, membrii grupării au introdus în ţară două kilograme de haşiş, ascunse în bagaje. Drogurile au fost oferite spre vânzare consumatorilor din Orăştie.
În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei dintre membri, C.T.A., C.F.G. şi B.M.. Va fi sesizat Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă faţă de aceştia dar şi cu propunere de arestare preventivă în lipsă, faţă de alţi doi suspecţi.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea