Rămâi conectat

Sport

Obiective mai îndrăzneţe pentru CSU Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Trupa lui Bilek atacă podiumul campionatului

    După realizarea celor două transferuri, Ancuţa Stoenescu şi Becca Tobin, CSU Alba Iulia se anunţă o pretendentă extrem de serioasă la o medalie naţională. Cunoscătorii baschetului susţin că gruparea din Alba Iulia reprezintă în acest moment principalul adversar al liderului neînvins CS Municipal Târgovişte, antrenorul Tomas Bilek având la dispoziţie şi „o bancă” puternică. Într-o discuţie cu site-ul totalbaschet.ro, Petru Eleş directorul sportiv al albaiuliencelor a spus că în contexul noilor achiziţii, obiectivul echipei s-a schimbat din locurile 1-8 în locurile 1-6. „Becca Tobin este o jucătoare pe care o urmăresc de mult timp, am încercat să o aducem încă din vară, însă situaţia de atunci nu ne-a permis. Este mai puternic fizic decât Nadia Parker, jucătoare care evoluează pe postul 5 şi va trebui să se încadreze într-o rotaţie pe posturile 4-5, alături de Abramzon, Parker şi Manta. Pe hârtie arătăm bine, rămâne de văzut cum vom arăta pe teren”, a spus Eleş referitor la ultima americancă ce a fost transferată la Alba Iulia.
„La şedinţa cu susţinătorii şi sponsorii echipei din decembrie s-a hotărât alocarea unei sume pentru aducerea a două jucătoare şi implicit să fie schimbat obiectivul. Sigur că ne-am întărit şi acum nu vreau să mă ascund după deget. Suntem realişti şi putem spune că suntem candidaţi la intrarea în 1-4 şi poate chiar la o medalie. Însă nu vreau să pun presiune pe nimeni”, a conchis Eleş (foto, al doilea din dreapta, rândul de sus). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea